Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
08.08.2024 13:24:12
Deli članek:

Na vseh MOL in INA bencinskih servisih v Sloveniji sprejemajo program zvestobe MOL Move

Marko Pigac/MP Produkcija/Pigac.

Konec julija je zaznamoval pomemben mejnik v našem poslovanju na slovenskem trgu, saj smo vse MOL in INA bencinske servise naše razširjene mreže povezali v vrhunski program zvestobe MOL Move, v katerem nagrajujemo nakupe naših strank. Točke v programu zvestobe MOL Move lahko naše stranke odslej zbirajo tudi na bencinskih servisih Skupine MOL v drugih evropskih državah.

Program zvestobe smo na naših bencinskih servisih v Sloveniji prvič predstavili leta 2018, leta 2021 smo ga povsem nadgradili in digitalizirali, lani pa smo mu nadeli aktualno ime – MOL Move. Ob skoraj vsakem nakupu na naših MOL in INA bencinskih servisih po Sloveniji stranke v njem zbirajo točke, število zbranih točk pa člana MOL Move uvrsti v enega od štirih statusov, in sicer zeleni, srebrni, zlati ali VIP status. S statusom so povezane ugodnosti in popusti, ki jih je deležna stranka pri svojih naslednjih nakupih, vključujejo pa tudi popuste na naše vrhunsko EVO gorivo.

Razširjena slovenska mreža zajema bencinske servise nekdanjega OMV-ja, ki jih je Skupina MOL prevzela junija lani in v manj kot enem letu na vseh spremenila zunanjo podobo, ki je zdaj prepoznavna po blagovnih znamkah MOL in INA, z obstoječimi bencinskimi servisi MOL pa smo poenotili tudi ponudbo. Za člane kluba zvestobe nekdanjega OMV, člane SMILE & DRIVE, smo ob registraciji v MOL Move pripravili posebno presenečenje. Če se član registrira v aplikacijo MOL Move in v njej poveže številko svoje kartice SMILE & DRIVE, ga nagradimo z dodatnimi 400 točkami oz. mu glede na njegove pretekle nakupovalne navade pripišemo višji status v MOL Move.

Ker si prizadevamo, da so vse poti naših MOL Move članov udobne, smo v aplikacijo MOL Move naložili kupon za prost vstop v toaletne prostore bencinskih servisov v vseh državah, kjer je Skupina MOL prisotna s svojo maloprodajno mrežo in je uporaba toalet plačljiva, torej v Sloveniji, na Hrvaškem in Madžarskem. Kupon je vnovčljiv večkrat, tovrstne uporabne ugodnosti pa stranke zmeraj odlično sprejmejo.

Da je naš program zvestobe MOL Move, v katerega je registriran že vsak deseti Slovenec, zares vrhunski, dokazuje tudi nedavno prejeta nagrada na mednarodnem tekmovanju programov zvestobe v Dubaju, kjer nagrajujejo odličnost, inovativnost in najboljše prakse v programih zvestobe po vsem svetu. Vsako kategorijo ocenjuje 25 vrhunskih strokovnjakov, ki prihajajo iz različnih držav in panog. MOL Move je bil razglašen za najboljšega v regiji srednje in vzhodne Evrope v kategoriji Globalni program zvestobe, kjer se je meril z blagovnimi znamkami kot so Kaufland, Lavazza in Raiffeisen.