piran, električni avtobus, strunjan, odsluženo vozilo Svet24.si

Po sedmih letih le še za odpis, vseeno tudi v ...

formula-1 Svet24.si

Madžari vlagajo desetine milijonov v dirkališče

mulj, prevalje, poplave Necenzurirano

Eni smo bili solidarni, drugi so bogateli. In temu...

jernej vrtovec pl Reporter.si

Odkar so mu grozili, Jernej Vrtovec le redko še ...

celje Ekipa24.si

Pa ga imajo! Celjani dobili nasprotnika v drugem ...

fredi3 Njena.si

Poslovila se je plesna prvakinja Daniela Novak

pogacar Ekipa24.si

Nore izjave iz tabora Visme o Pogačarju: "Ker je ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 05.07.2024 08:31:39

Si predstavljate, da točite gorivo celo leto brezplačno?

MOL je v Sloveniji prisoten že od leta 1996, lani pa je pomembno povečal svojo mrežo bencinskih servisov po državi. Strankam je tako na več kot 130 bencinskih servisih po vsej državi na voljo vrhunsko EVO gorivo, katerega kakovost pri MOL-u redno spremljajo, saj ga testirajo v neodvisnem laboratoriju v Avstriji, lastne rafinerije Skupine MOL pa omogočajo tudi nenehen razvoj lastnosti goriva v smeri čim boljšega izkoristka in čim manj emisij.

V slovenski mreži MOL in INA servisi

Stranke v Sloveniji njihove bencinske servise prepoznajo pod blagovnima znamkama MOL in INA, zraven vrhunskega EVO goriva pa so strankam na bencinskih servisih na voljo še številni produkti in storitve lastnih MOL blagovnih znamk za nego avtomobila, kot na primer tekočine za pranje vetrobranskega stekla, olja in maziva. Kvaliteta produktov in storitev je na MOL in INA servisih po Sloveniji povsem enaka, tako da je za stranko praktično vseeno, ali se ustavi na MOL ali INA bencinskem servisu.

Zvestobo strank nagrajujejo – zdaj tudi v poletni nagradni igri

V MOL-u cenijo zvestobo svojih strank, ki jo nagrajujejo v mobilni aplikaciji MOL Move, ki si jo lahko brezplačno prenesete v trgovini z aplikacijami na svojem mobilnem telefonu. V MOL Move stranke s skoraj vsakim nakupom na bencinskih servisih MOL in INA po Sloveniji, odslej pa tudi na vseh bencinskih servisih Skupine MOL po vsej Evropi (INA in Tifon na Hrvaškem, Slovnaft na Slovaškem, MOL na Madžarskem, v Srbiji, Romuniji, Češkem in Poljskem) zbirajo točke, na podlagi števila zbranih točk pa so umeščene v statuse. Različni statusi so povezani z različnimi ugodnostmi in popusti, tudi na gorivo. Če velja, da lahko stranke točke zbirajo na vseh bencinskih servisih Skupine MOL po Evropi, pa lahko ugodnosti statusa, torej ugodnosti in popuste, koristijo samo v svoji matični državi.

Z nakupi na bencinskih servisih MOL in INA po Sloveniji pa si lahko do 31. avgusta stranke priigrajo tudi vrhunske nagrade, med katerimi je zagotovo najbolj mamljiva celoletno brezplačno točenje EVO goriva na MOL in INA bencinskih servisih po Sloveniji v vrednosti 2.500 € na nagrajenca. V aplikaciji MOL Move se prijavite v nagradno igro in s skoraj vsakim nakupom na servisu ste uvrščeni v žrebanje. Zraven tega, da bodo pri MOL-u 11 strank nagradili s celoletnim brezplačnim točenjem EVO goriva, bodo tedensko podelili še številne druge mamljive nagrade, med sodelujoče pa razdelili več kot 300.000 kuponov presenečenja.

MOL Move poletna nagradna igra_2
MOL Move poletna nagradna igra.

Poletje tudi v znamenju navijanja za športnike

MOL v Sloveniji spodbuja zdrav način življenja med svojimi zaposlenimi in strankami, zato si prizadeva tudi za razvoj različnih športnih panog. Kot ponosni sponzor podpirajo slovensko moško in žensko rokometno reprezentanco, za katero bodo navijali na letošnjih olimpijskih igrah, pred kratkim pa so se pridružili tudi družini sponzorjev Kolesarske zveze Slovenije. Sodelovanje s prostovoljnimi gasilskimi društvi so letos razširili tudi na Primorsko, kjer so podprli tradicionalno srečanje Prostovoljnega gasilskega društva Piran, kot sponzor pa so sodelovali tudi na Istrskem maratonu in Maratonu treh src. Ker se zavedajo, kaj potrebujejo športniki pri svojih profesionalnih ali rekreativnih treningih, je njihova ponudba na bencinskih servisih pestra, sveža in primerna za vsak, tudi športni okus.

AMO_9333

IMG_3976 (00000002)

Članki iz rubrike