900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ou
ou
0 01.12.2022 12:23:26

Nepogrešljiva v vsaki družini − NIVEA univerzalna krema

Novo v ponudbi, NIVEA univerzalna krema za vso družino v omejeni praznični izdaji.

Prikupen moder lonček in nežen, nostalgičen vonj, ki vas popelje v čas otroštva − NIVEA univerzalna krema je že več kot 110 let nepogrešljiva sopotnica v družini. Iz roke v roko gre skozi generacije in v vsaki najde svoj dom. Pri znamki NIVEA so ponosni, da je ta ikonična krema postala tudi spremljevalka mladih. Kožo oskrbuje z vsem, kar ta potrebuje, da ostane navlažena, nahranjena in gladka. Legendarna NIVEA univerzalna krema v modri okrogli embalaži je sedaj na voljo v čudoviti omejeni praznični izdaji.

Vsestransko uporabna za vso družino
Univerzalna krema NIVEA je intenzivna vlažilna krema brez konkurence. Primerna je za vse tipe kože, otroke in odrasle v vseh letnih časih. Krema ne vsebuje konzervansov.

Njena vsestranskost jo dela priljubljeno in najbolj prodajano kremo po svetu. V hladnem vremenu ponuja odlično zaščito naši koži, saj jo vlaži, nahrani in preprečuje njeno razdraženost. Lahko jo uporabljate tudi za nego tetovirane kože in nosečniškega trebuščka, za celjenje odrgnin in kot del lepotne rutine. Vaša koža na rokah, obrazu in telesu je po uporabi gladka in mehka na otip, brez mastnega občutka. NIVEA krema neguje kožo s svojo bogato formulo in vedno poskrbi za vas!



»Mati vseh krem«
Prva NIVEA krema v modri pločevinki je prišla v trgovine leta 1925, danes pa si težko predstavljamo polico brez nje in najdemo jo lahko v skoraj vsaki kopalnici. Le tri leta po prvi predstavitvi NIVEA kreme v Hamburgu leta 1911 je bil izdelek na voljo na vseh celinah in še danes je na prodaj v več kot 200 državah. NIVEA univerzalna krema je bila prva krema za nego kože, ki so jo lahko izvažali po svetu, ne da bi se pri tem pokvarila njena kakovost ali konsistenca. Vsebuje koži sorodni Eucerit®, edinstveno vlažilno sestavino, ki deluje kot emulgator, saj omogoča vezavo vode in olja v stabilno kremo. »Materi vseh krem« se je z leti pridružilo več kot 500 izdelkov, ki so danes del NIVEA družine.

Okvirna maloprodajna cena za NIVEA univerzalno kremo v omejeni praznični izdaji za 150 ml: 3,29 evra*

* Vse odločitve glede maloprodajne cene so prepuščene izključno trgovcem.

Značke: nivea, nega

Članki iz rubrike