favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 10.05.2022 14:44:17

Slovenska globalna digitalna športna platforma Challanger poenostavlja izdelavo spletnih strani športnih organizacij in tekmovanj

Podjetje Befine-Pro je nadgradilo digitalno platformo za upravljanje športnih tekmovanj Challanger z zmožnostjo samodejne izgradnje spletnih strani amaterskih in profesionalnih športnih organizacij in njihovih tekmovanj.

Digitalna športna platforma www.challanger.net za upravljanje tekmovanj športnim organizacijam še poenostavlja komunikacijo s člani, tekmovalci, navijači, sponzorji in oglaševalci. Nova zmožnost ponuja samodejno vzpostavitev spletne strani ter objavo različnih obogatenih vsebin ter informacij o tekmovanjih, rezultatih, o ekipah in celo posameznih tekmovalcih. Challanger poveča vidnost in doseg športnih dejavnosti, s čimer organizatorji športnih tekmovanj lažje pritegnejo tekmovalce in gledalce ter posledično sponzorje in oglaševalce.

“Še posebej amaterske športne organizacije nimajo ne časa ne znanja in denarja, da bi si lahko privoščile kakovostno spletno stran. S spletno stranjo na športni platformi Challanger brez znanja programiranja in brez dodatnih stroškov pridobijo vrhunsko oblikovano spletno stran, ki se sproti posodablja z njihovimi vsebinami in rezultati tekmovanj,” je povedala Tina Jančigaj Ausec, direktorica podjetja Befine-Pro.

Na platformi Challanger športne organizacije enostavno vzpostavijo krovno spletno stran, preko katere komunicirajo s svojimi deležniki in javnostmi, kakor tudi spletne strani za posamezna tekmovanja, ki jih prirejajo. Vzpostavitev spletne strani in objavljanje vsebin sta uporabniku prijazna in ne zahtevata nikakršnega tehničnega znanja. Stran se samodejno posodablja glede na vnašanje objav v uredniškem sistemu, pri čemer je poleg besedil podprto tudi prikazovanje večpredstavnih vsebin.

“Z uporabo Challangerja športna organizacija ali podjetje, ki se ukvarja s prirejanjem športnih tekmovanj, poenostavi organizacijo in vodenje svojih tekmovanj, hkrati pa si brez dodatnih naporov zagotovi širšo vidnost na svetovnem spletu,” je še povedala Tina Jančigaj Ausec.

Na spletni strani organizacije se samodejno prikazujejo povzetki tekmovanj in povezave do spletnih strani posameznih tekmovanj, ki jih organizacija vodi na platformi Challanger. Podatki se osvežujejo sočasno glede na spremembe podatkov o tekmovanjih, sodelujočih ekipah oziroma posameznih tekmovalcih, kakor tudi o rezultatih tekmovanj oziroma posameznih tekem, ki jih organizatorji vnašajo v upravljavskem modulu platforme Challanger.

Platforma Challanger, ki je zasnovana in oblikovana v Sloveniji, je trenutno edina oblačna športna platforma na svetu, ki podpira celotno dejavnost vodenja športnih dogodkov, od organizacijskih procesov za različne tekmovalne sisteme do objavljanja rezultatov, poročanja s tekmovanj in promocije.

objava_16-club_page

Več o športni platformi Challanger si lahko preberete na njihovi spletni strani https://www.challanger.net/

Značke: challenger, www, splet

Članki iz rubrike