požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 05.05.2022 13:03:17

Ste pripravljeni na tek Wings for Life World Run to nedeljo?

Le par dni časa vam je (pre)ostalo za pripravo na tek Wings for Life World Run. Gre za dobrodelni tek, vsa zbrana sredstva bodo namenjena raziskavam in študijam za iskanje zdravila za poškodbe hrbtenjače. Seveda pa s tekom naredite nekaj dobrega tudi zase in ostanete fizično ter duševno zdravi. Dogodku se je kot partner letos pridružil tudi Philips Avdio, ki vam podarja startnino za tek.

Naj spomnimo, tek po vsem svetu poteka hkrati. Na Wings for Life World Run vsi udeleženci po svetu startajo ob istem času, v Sloveniji ob 13. uri. Prireditev poteka vsako leto, od leta 2014 dalje, z več sto tisoč udeleženci. Pa še po nečem je tek poseben – usklajen je z aplikacijo Wings for Life World Run, ki omogoča, da tekač izbere traso teka po svoji želji in tako sodeluje praktično od kjerkoli.

Imamo tudi namig, kako do brezplačne startnine, ki je aktualen le še do jutri, torej petka. Ob nakupu izbranega izdelka Philips Avdio (pomembno je, da shranite račun), lahko kupci izdelek registrirate na spletni strani www.go-wings-promotion.com in prejmete edinstven digitalni bon s kodo – kotizacijo za tek, ki znaša 15 evrov. Nato preprosto prenesite aplikacijo Wings for Life App, aktivirajte svojo kodo ter tecite, dokler vas ne ulovi »virtualna ciljna črta«.

Rezultat torej ne bo vaš čas, temveč kilometri, ki jih boste uspeli preteči preden vas ulovi virtualni avtomobil. Ta starta natančno 30 minut pozneje kot vsi tekači. Lani je najdaljšo razdaljo pretekel udeleženec iz Švedske, in sicer 66,85 kilometrov, oziroma približno 600 metrov več od drugouvrščenega Poljaka. Ampak pri omenjenem teku rezultati res niso v ospredju. Tečete zase in za dobrodelnost. Dokaz za to je, da so udeleženci, ki so tekli zgolj za zabavo, pretekli le kakšnih 5 kilometrov ali manj, nekateri udeleženci pa sploh niso tekli, saj je bil njihov cilj z udeležbo le donirati sredstva.

Tek ima letos, kot rečeno prepoznavnega partnerja, blagovno znamko Philips Avdio. Sedaj je že jasno, da slušalke med tekaškim dogodkom igrajo ključno vlogo, saj bodo tekači poslušali zvočno spremljavo, ki jih bo vodila pred, med in po teku. A tokrat pozornost namenjamo tehnični pripravi na tek, in sicer s predstavitvijo Philipsovih zvočnikov serije GO, namenjenim aktivnemu življenjskem slogu in športni vadbi.

philips 1

Letošnja novinca sta Bluetooth zvočnika Philips TAS7807 in TAS4807. Oblikovana sta po enaki filozofiji kot športne slušalke Philips, saj nudita robustnost in vodoodpornost, sta udobna, enostavno prenosljiva ter zagotavljata odličen zvok tako v zaprtih prostorih kot tudi na prostem. Zasnovana sta namreč tako, da ju lahko vzamete kamorkoli – odporna sta na prah in vodo – in ju je mogoče uporabljati v vseh pogojih. Robustna dvoslojna gumijasta prevleka je na voljo v črno-rdeči ali belo-rumeni elegantni barvni kombinaciji s sivimi poudarki in integrirano snemljivo vrvico.

Glede na kompaktne mere – 10,4 x 10,4 x 28 cm – ponuja Philips TAS7807 močan, visokokakovosten zvok. Tega pričarajo dva 20-mm visokotonska zvočnika v kombinaciji z dvema 70-mm srednjima/basovskima nizkotoncema in pasivnim nizkotoncem, ki zagotavlja tako globoke base kot tudi jasne srednje in visoke zvoke. Jakost zvočnika je impresivnih 40 vatov, z igranjem pa vas lahko razvaja do 24 ur. Še več, TAS7807 lahko uporabite tudi za polnjenje drugih naprav, pri čemer njegova baterija zmogljivosti 5000 mAh nikakor ni od muh.

Zvočnika Philips TAS7807 in TAS4807 ponujata možnost povezave z več napravami hkrati (prek standarda Bluetooth 5.2), podpirata preproste prostoročne klice s funkcijo pritisni in govori in poznata aktivacijo glasovnega pomočnika.

Ste za žur? Poleg tega, da sta robustna, zmogljiva in prenosljiva, je nova zvočnika mogoče združiti tudi s kompletom katerihkoli drugih zvočnikov, ki ponujajo še močnejši, stereo zvok, kar dobesedno kliče po zabavi.

Kako sodelovati na teku Wings for Life Run?
Ob nakupu izbranega izdelka Philips Avdio (pomembno je, da shranite račun), lahko kupci svoj izdelek registrirate na spletni strani www.go-wings-promotion.com in prejmete edinstveni digitalni bon s kodo. Nato prenesite aplikacijo Wings for Life Run, aktivirajte svojo kodo ter tecite za tiste, ki ne morejo.

Za več informacij o izdelkih in o tem, kako lahko pridobite svoj brezplačni kupon, pa obiščite spletno stran www.philips.com/wings-for-life-world-run.

Članki iz rubrike