Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 04.05.2022 10:59:02

NOVO: MagicBAR: prva linija čvrstih izdelkov za čiščenje obraza

Certificirana naravna kozmetika, veganske formule, vsebuje 100 % sestavin naravnega izvora, brez mikroplastike.

Prva linija čvrstih izdelkov za čiščenje obraza NIVEA ima certifikat Ecocert® Cosmos Natural in je pakirana v embalažo brez plastike. Inovativne formule ne vsebujejo mil in mikroplastike ter so izdelane iz sestavin, ki so 99-odstotno naravnega izvora1. Iz ljubezni do kože in okolja!

Prva certificirana linija naravne kozmetike znamke NIVEA
Vsi si prizadevamo, da bi živeli okolju bolj prijazno in trajnostno. Pri tem ima veliko vlogo plastika. Za izpolnjevanje potreb svoje kože pa pogosto uporabljamo najrazličnejše izdelke. Da bi združili oboje, smo razvili NIVEA MagicBAR, prvo linijo čvrstih izdelkov za čiščenje obraza, ki predstavlja trajnostno alternativo brez plastike.

Z novo linijo čvrstih izdelkov za čiščenje obraza se je znamka NIVEA podala na novo pot – iz ljubezni do kože in okolja. NIVEA MagicBAR je prva certificirana linija naravne kozmetike znamke NIVEA, ki izpolnjuje vse stroge smernice certifikata Ecocert® Cosmos Natural! Linija čvrstih izdelkov za čiščenje obraza NIVEA MagicBAR se ponaša z inovativnimi, trajnostnimi in naravnimi formulami:

- s sestavinami, ki so 99-odstotno naravnega izvora*;
- ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in so zato 100-odstotno veganske;
- ne vsebujejo mikroplastike, parabenov, sintetičnih barvil in fenoksietanola.

Tudi pri embalaži se je NIVEA odločila za okolju prijazno alternativo. Papirnata embalaža, ki jo je mogoče v celoti reciklirati, je izdelana iz trajnostno pridobljenega papirja s certifikatom FSC in recikliranih materialov. NIVEA se je odpovedala tudi dodatni ovojnini, da bi bila količina embalažnih odpadkov čim manjša.

Razlika med milom in sindetom
Izdelki so videti kot običajno trdo milo, vendar so več kot to: edinstvene formule izdelkov NIVEA MagicBAR so bile posebej razvite za čiščenje obraza in so optimalno prilagojene potrebam občutljive kože obraza!

Običajno milo je zaradi pH-vrednosti več kot 10 zelo alkalno, kar lahko kožo razdraži in jo izsuši. Milo je sicer eno najstarejših površinsko aktivnih snovi in pogosto uporabljeno čistilno sredstvo za odstranjevanje umazanije in nečistoč s površine našega telesa. Zaradi visoke PH vrednosti lahko povzroči porušenje barierne funkcije kože, zato lahko koža postane izsušena, srbeča, groba na otip, imamo občutek zategovanja.

Formule linije čvrstih izdelkov za čiščenje obraza NIVEA MagicBAR pa so prilagojene pH-vrednosti kože, zato so nežne do kože in je ne izsušijo. Nevtralno pH-vrednost za kožo in nežen čistilni učinek linije čvrstih izdelkov NIVEA MagicBAR omogoča posebna tehnologija, imenovana sindet. »Ta tehnologija je izjemno nežna do občutljive kože obraza,« razlaga María Gabriela González z oddelka za raziskave in razvoj pri znamki NIVEA.

Sindet je beseda zložena iz besed sintezen (synthetic) in detergent. Sindeti se pridobivajo iz olj, maščob s posebnimi kemijskimi postopki. PH vrednost sindetov je med 5.5 in 7, kar je podobno pH vrednosti naše kože. Primerni so za uporabo pri občutljivi, suhi, srbeči, poškodovani koži, saj ugodna pH vrednost ne poruši ravnovesja zaščitnega plašča naše kože.

Formule izdelkov NIVEA MagicBAR vsebujejo tenzide, ki se ob stiku z vodo spremenijo v micele. Miceli delujejo kot magnet in nase vežejo sebum ter umazanijo, nato pa ju nežno, a temeljito odstranijo s kože. »NIVEA MagicBAR linija čvrstih izdelkov za čiščenje obraza nežno, a učinkovito očisti kožo ter jo naredi mehko in naravno lepo – tako kot naši čistilni geli in micelarne vode,« pravi María Gabriela González. Poleg tega s svojimi dragocenimi sestavinami navlaži kožo že med čiščenjem.

Dodatna pozitivna lastnost formule izdelkov NIVEA MagicBAR je, da vsebuje občutno manj vode kot običajni čistilni geli in tako varčuje z viri.

Tri različice MagicBARa – za vse potrebe kože
Za čiščenje obraza je na voljo alternativa brez plastike v obliki treh različic izdelka NIVEA MagicBAR, ki so prilagojene različnim potrebam pri čiščenju kože.

En izdelek NIVEA MagicBAR je bil razvit posebej za vsakodnevno čiščenje obraza:

NOVO: NIVEA MagicBAR za sijočo lepoto
Formula z izvlečkom vrtnice in vitaminom E je brez mil in mikroplastike in popolno usklajena s PH vrednostjo kože. Temeljito očisti in matira kožo in poskrbi za naravno mehko in lepo kožo.



Uporaba je povsem enostavna:
Dobro zmočite roke in NIVEA MagicBAR nežno spenite med dlanmi.
Peno enakomerno nanesite na navlaženo kožo obraza in jo vmasirajte. Izogibajte se stiku z očmi.
Peno sperite z vodo.
Rezultat je čista koža in občutek mehkobe.

Linijo za čiščenje obraza NIVEA MagicBAR optimalno dopolnjujeta dva NIVEA MagicBAR izdelka za piling, ki zagotavljata še intenzivnejše čiščenje obraza.

NOVO: NIVEA MagicBAR proti nečistočam
Formula z glino in izvlečkom zelenega čaja je nežna, brez mil in mikroplastike ter je popolno usklajena s PH vrednostjo kože. Kožo temeljito očisti in preprečuje nastanek novih nepravilnosti na koži. Rezultat je matirana polt.

NOVO: NIVEA MagicBAR intenzivni piling
Formula z aktivnim ogljem je brez mil in mikroplastike ter je popolnoma usklajena s PH vrednostjo kože. Koži nudi izjemno globinsko čiščenje. Odstrani obstoječe ogrce in očisti zamašene pore. Rezultat je čista koža brez nečistoč.

NIVEA MagicBAR pilinge lahko uporabite dvakrat tedensko. Uporaba je povsem enostavna.
Obraz in NIVEA MagicBAR navlažite s toplo vodo.
Z linijo čvrstih izdelkov NIVEA MagicBAR s krožnimi gibi drsite po obrazu, pri čemer se izogibajte predelu okrog oči.
Obraz sperite s toplo vodo.
Rezultat je globinsko očiščena koža in občutek mehkobe.

* Sestavine iz narave, ki po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture (naravno stanje), vključno z vodo
** Vse odločitve glede maloprodajne cene so prepuščene izključno trgovcem.

Izdelki NIVEA MagicBAR so na voljo v trgovinah in na spletni strani www.nivea.si.

NIVEA MagicBAR za sijočo lepoto
1 kos, 75 g, prip. MPC** 5,92 EUR.

NIVEA MagicBAR proti nečistočam
1 kos, 75 g, prip. MPC** 5,92 EUR.

NIVEA MagicBAR intenzivni piling
1 kos, 75 g, prip. MPC** 5,92 EUR.

Galerija
Značke: nivea, nega, obraz

Članki iz rubrike