rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

su
su
0 04.05.2022 10:25:41

OPA! Poglejte KAKO je TINI MAZE zaenkrat še PRVA DAMA Slovenije čestitala za ROJSTNI DAN (foto)

Najboljša slovenska športnica vseh časov, nekdanja alpska smučarka s štirimi olimpijskimi kolajnami, je 2. maja dopolnila 38 let.

Naštevati vse uspehe Tina Maze zavzame preveč prostora, dejstvo pa je, da bi bila verjetno najboljša smučarka vseh časov na svetu, če bi 'šla do konca'. Toda Tina je skoraj vedno tekmovala na 90 in ne na 100 odstotkih (ali preko), zato pa je celotno tekmovalno kariero preživela brez resnejših poškodb. Pravi recept za vrhunske športnike, ki potem lahko v športih radostih lahko uživajo tudi s svojimi otroci. Pred dvema dnevoma je Korošica iz Črne na Koroškem, ki zdaj živi v Gorici, dopolnila 38 let, a se zdi, da bi še danes lahko tekmovala. Med drugimi je Tini čestitala tudi trenutno še prva dama Slovenija, žena sedanjega predsednika vlade v odhajanju, Urška Bačovnik Janša. Tino je spomnila, da jo čaka še 'obveza' vsakega Slovenca, vzpon na Triglav. Mazejeva in Bačovnikova se poznata že precej dolgo, saj se spomnimo, da je bila gospa Urška tudi na prizorišču finala svetovnega pokala v švicarskem Lenzerhideju, kjer je Tina osvojila veliki kristalni globus ter še dva mala, in dosegla rekordnih 2414 točk.  

Obenem izkoriščamo priložnost, da Tini izrekamo iskrene čestitke ob njenem prazniku. Tina sama pa je na družbenem omrežju zapisala, da je njena hčerka Anouk najlepše darilo, ki ga je dobila v življenju. 

Članki iz rubrike