Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
0 29.04.2022 10:12:11

OPAAA! Prodajalka ljubezni DALA NORO OBLJUBO prvemu izboru na naboru za ligo NFL

Nabor za ligo NFL ravno poteka v Las Vegasu, v Caesars Forumu. Še pred prvim izborom, ki ga je imel v roki Jacksonville, je za razburjenje poskrbela znana prodajalka ljubezni Roxanne Price.

Vse je posel, in tega se zelo dobro zaveda Roxanne, ki deluje v Las Vegasu in si že vse od pandemije koronavirusa, ki je prizadela tudi njeno industrijo, na vse pretege prizadeva za večje število strank. Takšni dogodki, ko je nabor za ligo NFL, pri tem kakopak pomagajo.

Dekle se je odločilo, da se bo fantu, ki bo prvi izbran na naboru, še posebej zahvalila - obljubila mu je prav posebno brezplačno seks doživetje. Na ta način se želi zahvaliti predvsem organizaciji lige NFL, ki je za kraj nabora izbralo prav Las Vegas.

Roxanne Price 2


"Najmanj, kar lahko storim, je to, da prvemu izboru ponudim tisto, kar pač imam, kar lahko dam. Moje vrhunske erotične usluge bodo zanj brezplačne," je izjavila Roxanne in izzvala burne odzive. "To je moj način, s katerim se zahvaljujem športnikom, ki so za vse nas inspiracija," je še dodala.

Na dogodku, ki še vedno poteka, se je prvi vrhunec zgodil že včeraj. Jacksonville je kot prvega izbral 21-letnega Travona Walkerja iz Georgie.

Roxanne Price je 27-letna registrirana prodajalka ljubezni. Od leta 2014 si kruh služi v legalnih bordelih po vsej Nevadi.

Travon Walker
Profimedia

Roxanne Price 3

Roxanne Price 1

Članki iz rubrike