Königs Wusterhausen Svet24.si

Panični oče zaradi covidnega potrdila sredi ...

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

iza-login Necenzurirano

Tudi kralj banan financira Janševo televizijo

Matej Rokavec (15) Njena.si

Mateju šov prinesel srečo

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

nu
nu
0 23.11.2021 12:58:20

Roza skoki sreče z Mannerjem

Mannerjeva ekipa smučarskih skakalcev je pripravljena na novo sezono!

Ob pričetku nove sezone smučarskih skokov Manner vse slovenske navijače in ljubitelje roza slaščic ponovno vabi k sodelovanju v zimski nagradni igri »Roza srečni skok«. Nagradna igra poteka na Mannerjevi spletni strani vse do finala svetovnega pokala v smučarskih skokih, ki bo 27. marca 2022 v Planici. Sodelujoči imajo možnost odgovarjati na vprašanja o smučarskih skokih in se tako potegovati za zimske počitnice v Avstriji. Hkrati pa bodo navijači lahko Mannerjeve orle spremljali od prvega do zadnjega skoka.

Manner je aktiven sponzor smučarskih skokov že od sezone 2001/02, kot glavni sponzor pa vsako sezono razvaja prav vse navijače in ljubitelje roza slaščic. Zimska nagradna igra Roza srečni skok, v okviru katere sodelujoči odgovarjajo na vprašanja o smučarskih skokih, poteka na Mannerjevi spletni strani. Sodelujoči se lahko potegujejo za ene izmed osmih zimskih počitnic v Avstriji, ki vključujejo 4-dnevno bivanje za družino in prijatelje (2 odrasla, 2 otroka) ter polpenzion in posebno zimsko doživetje za vso družino.

Mannerjevi orli
Manner je z značilnimi roza čeladami jasno viden na izbranih prireditvah v smučarskih skokih in poletih. Poleg Stefana Krafta avstrijsko ekipo krepita tudi Jan Hörl in Daniel Huber. Med nemškimi smučarskimi skakalci, ki jih Manner podpira, so Karl Geiger, Severin Freund in Pius Paschke. Roza mednarodno ekipo pa dopolnjujeta poljski svetovni prvak in zmagovalec turnirja Four Hills Tournament 2020 Dawid Kubacki in smučarska skakalka Sara Marita Kramer. Prihajajoča zimska sezona pa prinaša še težko pričakovane zimske Olimpijske igre v Pekingu, Svetovno prvenstvo v smučarskih skokih v Vikersundu in Svetovni pokal v Planici.Zimska promocija roza sladkih dobrot
Poleg sponzorstva Mannerjevih smučarskih skakalcev in aktivacije na digitalnih kanalih je Manner poskrbel tudi za zimsko izpostavitev roza slaščic. Mannerjevi hrustljavi vaflji so namreč popoln spremljevalec v zimskih dneh. Izbirate lahko med Mannerjevimi hrustljavimi lešnikovimi napolitankami v pakiranju 400 g in čokoladnimi vaflji, kot sta Manner lešnikov Mignon v 400 g pakiranju, ali Manner rumovi srčki v 300 g pakiranju. Tako si lahko roza trenutke sreče pričarate kadarkoli in kjerkoli.

Manner. Ker roza osrečuje!

www.manner.com/sl

Članki iz rubrike