Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 10.11.2021 11:52:10

Spoznajte ambasadorje telefona Huawei nova 9: Med njimi tudi slovenska pevka Nika Zorjan

Nov pametni telefon Huawei nova 9 prinaša popolno kombinacijo edinstvene estetike, ultra lahkega dizajna, navdušujoče kamere in zmogljivosti, zaradi česar je popoln pomočnik v vsakdanjem življenju sodobnega človeka z živahnim življenjskim slogom. Da bi ga lažje približal uporabnikom, je Huawei k sodelovanju povabil ambasadorje, ki predstavljajo DNK novega pametnega telefona – so dinamični, elegantni in neodvisni.

Zaradi zahtev hitrega življenjskega ritma je Huawei ustvaril pametni telefon, na katerega se lahko vedno zanesete. Podnevi in ponoči dobesedno blesti 50-milijonska glavna kamera z inovativnim barvnim filtrom in fizično velikim tipalom, saj z visoko občutljivostjo na svetlobo in algoritmi umetne inteligence, zajema visoko kakovostne fotografije. Toda, ker imate telefon ves čas pri sebi, je ravno tako pomembno, da se njegova estetika ujema z vašo. Z ultra tankim in lahkim črnim ali zvezdnato modrim ohišjem, se bo Huawei nova 9 vedno ujemal z izbranimi oblačili in poudaril vaš individualen slog.

Huawei si je pri zasnovi telefona nova 9 zadal cilj, da bo zlahka sledil sodobnemu hitremu življenjskemu tempu. S kapaciteto 4300 mAh in hitrim polnjenjem, ki jo napolni v le 38 minutah, vam nikdar ne bo treba skrbeti, da bi vas presenetila prazna baterija. Zahvaljujoč procesorju Snapdragon 778G 4G, novi telefon nudi hitro, nemoteno, zmogljivo delovanje in odlično uporabniško izkušnjo pri vsakodnevnih opravilih in zabavi. Njegova odlika pa je še 16,68-centimetrski (6,57-palčni) zaslon, ki je sposoben prikazati 1,07 milijarde barv in se ponaša s hitrim 120-herčnim osveževanjem slike.

Dinamičen, eleganten, neodvisen, visoko zmogljiv. Glavne lastnosti novega pametnega telefona se odražajo v značajih močnih posameznikov, ki jih je Huawei povabil k sodelovanju. Spoznajte ekipo vplivnežev, ki cenijo pametni telefon Huawei nova 9.

Nika Zorjan je priljubljena slovenska pevka, ki kar poka od energije. Kariero je začela leta 2010 in od takrat ostaja v vrhu priljubljenosti. Dvakrat je kot spremljevalna vokalistka nastopila na Evroviziji, njene skladbe pogosto vrtijo na radijskih postajah, je pa prav tako zvezda na Youtubu. Aktivna je tudi na drugih družbenih omrežjih, kjer svoje življenje deli s sledilci, zato ceni funkcije pametnega telefona Huawei nova 9, kot sta vrhunska kamera in možnost sočasnega snemanja videa s prednjim in zadnjim objektivom. Ima odličen smisel za slog in je pozorna na modo, zato je zanjo eleganten telefon odličen stilski dodatek. »Ko sem spoznala telefon Huawei nova 9, je bila to ljubezen na prvi pogled. Prepričal me je s svojim videzom in barvami, ko sva preživela skupaj nekaj časa, pa sem videla, da mi nudi še veliko več, zlasti pri fotografiranju in snemanju videov.«

Svetovno znani poljski nogometaš Robert Lewandowski je od leta 2015 ambasador Huaweia na Poljskem in od leta 2020 tudi v preostanku Evrope. »Nova 9 je pametni telefon za dinamične ljudi, ki cenijo lep dizajn in kamero, s katero lahko zajemate odlične fotografije in videe tudi ponoči. Zelo pomembno je tudi hitro polnjenje baterije, zato je novi telefon zanesljiv pomočnik tudi za najzahtevnejše uporabnike.«

Mihaela Fileva je priljubljena bolgarska pevka, skladateljica, tekstopiska in nekdanja članica žirije oddaje The Voice of Bulgaria, 5-kratna dobitnica nagrade za najboljšo pevko ter 2-kratna dobitnica nagrade za žensko leta v kategoriji glasba. Ker rada z oboževalci deli dragocene trenutke dinamičnega in barvitega življenja, ker je pozitivna, ustvarjalna in polna življenja ter se ne ustraši trdega dela, je popolna za promocijo vrednot pametnega telefona Huawei nova 9.

Ramona Kiss je madžarska igralka in televizijska voditeljica. Igrala je glavno vlogo v najbolj priljubljeni madžarski telenoveli ter nastopila v oddajah X-Factor in Zvezde plešejo. Ker je aktivna in zaposlena, Ramona potrebuje pametni telefon, kot je Huawei nova 9. Telefon z dolgotrajno baterijo in vrhunsko fotografijo v vseh svetlobnih razmerah.


Lea Stanković je ena najbolj znanih vplivnic s področja življenjskega sloga v Evropi. Njenim profilom na družbenih omrežjih namreč sledi več kot milijon oboževalcev. Poleg tega pa najde čas za študij na modni akademiji v Parizu. Za vplivnico in študentko je Huawei nova 9 natanko tisto, kar potrebuje, saj veliko dela, veliko fotografira in je pozorna na svoj videz. Ker je samostojna, potrebuje pametni telefon, ki bo zlahka sledil njenemu živahnemu življenjskemu slogu in jo podpiral pri uresničevanju njenih ambicioznih načrtov.

Lidia Buble je ena najbolj priljubljenih pevk in javnih osebnosti v Romuniji, ki je v preteklosti že sodelovala s Huaweiem. Je dinamična, elegantna in neodvisna ter zato popolna ambasadorka novega telefona. Poleg vodenja televizijskih oddaj je prav tako aktivna na družbenih omrežjih, kjer neguje vezi s sledilci. Teh pa je že več kot dva milijona. Ne glede ali se ukvarja z glasbo, televizijo ali spletnimi projekti, Lidia rada preizkuša fotografske in video funkcije telefona Huawei nova 9, ki ji omogoča, da izrazi svojo ustvarjalnost.

Nekdanja hrvaška glasbenica Ella Dvornik se je popolnoma posvetila pisanju. Njen blog o življenjskem slogu se je uvrstil med tri najboljše, priljubljena pa je tudi na družbenih omrežjih, kjer je zbrala že več kot milijon sledilcev. Ella je neodvisna in zna izstopati. Ne boji se opozoriti na pomembne teme in izraziti svoje mnenje o občutljivih zadevah. Kot aktivna mama dveh otrok in vedno zaposlena ženska potrebuje telefon, ki bo lahko sledil njenemu hitremu tempu. Ker večino nalog opravi kar na telefonu, ceni dobro avtonomijo baterije. Ima občutek za modo, zato je elegantni telefon Huawei nova 9 njen popolni spremljevalec.

Huawei nova 9 je izjemna naprava, tako kot posamezniki, ki jo predstavljajo. So polni življenjske energije, prosti čas preživljajo aktivno, so polno zaposleni in hkrati še izredno pozorni na modo. Predstavljajo prav vse vrednote, ki jih prestavlja novi pametni telefon, ki želi spodbuditi ljudi, da živijo polno življenje.

Huaweieve novosti
Poleg telefona Huawei nova 9 je Huawei na nedavni evropski predstavitvi na Dunaju predstavil še pametno uro Huawei Watch GT 3 in omejeno izdajo brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds Lipstick. Neopažen pa ni ostal niti telefon Huawei nova 8i, ki navdušuje z izjemno ceno 349 €.

Prijavite se na največji svetovni fotografski natečaj Next-Image 2021
V duhu fotografske narave svojih pametnih telefonov, Huawei tudi letos organizira največji fotografski natečaj na svetu Next-Image 2021. Natečaj poteka pod sloganom »Navdih v središču pozornosti«, udeleženci pa imajo možnost osvojiti zanimive in vredne nagrade, med njimi pametni telefon Huawei nova 9 in nagrado ustvarjalnega sklada v vrednosti 10 tisoč dolarjev. Sodelujete lahko prek foruma Huawei ali Instagrama, rok za oddajo del pa je 30. november.

Za več informacij o novostih Huawei obiščite: consumer.huawei.com/si

Galerija
Značke: huawei, zorjan

Članki iz rubrike