Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
0 04.11.2021 18:02:32

'ZAKLAL' se je! 350 milijonov za SEKS Z DRUGO! Potem, ko je že 'stokrat' skočil čez plot...

Zato, ker hoče nekdanjo ženo, s katero ima dva otroka, nazaj, je moral podpisati strašljivo pogodbo.

Eden najbolj znanih in posledično najbogatejših športnikov na svetu, zvezda golfa, Američan Tiger Woods, je spet v središču pozornosti. 

tiger woods reuters
Reuters

Tiger, ki je znan po pijanskih in drogeraških eskapadah ter neštetim skokom čez plot (med drugim je bil tudi v intimni zvezi z nekdanjo ameriško smučarsko kraljico Lindsey Vonn), bi rad, da se k njemu vrne nekdanja žena, nekdanja švedska manekenka Elin Nordegren.

vonn woods
Reuters

45-letni Woods je bil z Elin poročen med letoma 2004 in 2010, z njo pa ima tudi dva otroka (sina Charlieja in hčerko Sam, 12 in 13 let). Zdaj pa si Tiger želi, da bi bila družina spet skupaj. Toda danes 41-letna Elin mu je postavila pogoj - če jo bo samo še enkrat prevaral, ji (in otrokoma) bo moral Woods plačati kar 350 milijonov dolarjev. Zakon je prvič propadel, ker je Elin izvedela vsaj za 20 seksualnih izletov Woodsa k drugim ženskam. Zato je zahtevala, da Tiger podpiše pogodbo (v angleščini anti-cheating clause). Woods naj bi bil po zadnjih podatkih še vedno težak okoli 600 milijonov dolarjev.

Nordegrenova je bila sicer v zvezi z nekdanjim igralcem ameriškega nogometaša Jordanom Cameronom, s katerim ima tudi otroka (bila je še v zvezi z milijarderjem Jamiejem Dingamom in hokejsko NHL zvezdo Douglasom Murrayjem), Woods pa je bil v zadnjem času skupaj z lastnico verige restavracij na Floridi Erico Herman.

Članki iz rubrike