pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 05.10.2021 10:20:28

V Croctobru naj zasije vaša osebnost

Pridružite se Croctobru in pokažite vašo edinstvenost.

Croctober je tukaj za vsakega ljubitelja Crocs obutve. Mesec je namenjen praznovanju vseh različic Crocs modelov, ki pomagajo posameznikom spregovoriti, kdo so, in ob korakanju proti novim izzivom poskrbijo za največjo udobnost. Edinstveni klasični Crocs modeli, praktični natikači in vsestranski sandali so na voljo v različnih modelih, barvnih odtenkih, kombinacijah in motivih, da lahko čisto vsak najde par, v katerem se počuti najbolj samozavestno in mu je hkrati najbolj pisan na kožo.

Leto 2021 se bo kmalu izteklo, zato želi Crocs izpostaviti, da ima pri svojem ustvarjanju vedno v mislih svoje uporabnike in njihove želje. Kot znamka, ki predstavlja ljudi in dela za ljudi, ta mesec namenja praznovanju vseh edinstvenih modelov, ki jih ponuja. Zakaj? Ker na ta način tudi slavi vse osebnosti na svetu.

CLASSIC_CLOG_JIBBITZ_CROCTOBER

Ko pomislite na Crocs, prva misel, ki vam pride na pamet, je najbrž klasična Crocs obutev z luknjicami za Jibbitz™ priponke in paščkom na peti. Pomislite na preprosto obutev, ki si jo nataknete na nogo in odidete v svet. Vendar Crocs predstavlja več kot to. Skozi leta je svojo vizijo spreminjal do te mere, da je zadostovala aktualnim trendom in željam svojih kupcev. Tako je stopil ven iz svoje cone udobja, iz tega, kar zna, in začel ustvarjati. Za vas, vašo družino in vašega prijatelja. Na ta način je pokazal, da vas strah ne sme omejevati pri svojih ciljih in predstavljanju samega sebe. Dokazal, da lahko s Crocs obutvijo predstavljate svojo osebnost na način, ki vam najbolj ustreza. Tako s svojimi različnimi linijami in modeli, sodelovanji z drugimi blagovnimi znamkami, kot je recimo Coca-Cola®, razbija kakršne koli omejitve. Zato tudi ustvarja nešteto različnih Jibbitz™ priponk, različnih motivov, da si lahko vsak svoj najljubši model personalizira po svoji želji. Poda možnost, da s svojo obutvijo poveste, kar želite povedati, in izstopate iz množice.

Crocs vam bo pomagal na vaši neustrašni poti. V vas vzbujal samozavest in pogum ter vam dal možnost, da vse skupaj začinite s pravo dozo drznosti. Pokažite svetu, kdo ste, in zasijte v svoji luči. Ob strani pa vam bo vedno stal Crocs. Če pa se še vedno iščete motivacijo in ne veste, kako bi bilo najbolje kombinirati svojo Crocs obutev, najdite navdih pri različnih zvezdnikih. Naj vas inspirirajo pri iskanju svojega univerzalnega stila.

Za barvite modne inspiracije sledite Crocs Slovenija Instagramu.

Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana.

Značke: crocs, trgovina, obutev

Članki iz rubrike