potres, melbourne Svet24.si

FOTO: Avstralijo prizadel najmočnejši potres v ...

cepljenje, koronavirus, covid Svet24.si

Torkove številke kažejo na izboljšanje ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

britneyspears Instagram Odkrito.si

NOVA TEORIJA ZAROTE? "Tega ne objavlja Britney! ...

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 30.07.2021 12:11:17

Hladilniki Gorenje: Za dolgo sveže sadje in zelenjavo

Poletje je čas, ki se ga v hladnejšem delu leta spominjamo tudi po svežem, sočnem sadju in hrustljavi, vitaminov in mineralov polni zelenjavi.

K dobremu počutju v dneh brez sonca pa ne pripomorejo le spomini, ampak tudi zdravo telo, za katerega smo poleti poskrbeli z obilico zdrave, vitaminov polne prehrane. Zato so v Gorenju pri izdelavi in razvoju hladilnikov GardenFresh mislili prav na čim daljše zagotavljanje svežine in okusov, ki nam jih lahko nudita samo sveže poletno sadje in zelenjava. Tako ima hladilnik poseben predal, namenjen ohranjanju svežine živil, v katerem so živila obstojna bistveno dalj časa, tudi do trikrat dlje. Predale hladilnika, ki so bili prvotno namenjeni shranjevanju mesa in rib, lahko s funkcijo Convert FreshZone izjemno enostavno spremenite v predale, namenjene shranjevanju sadja in zelenjave; s pomočjo funkcije ConvertActive pa celo zamrzovalnik spremenite v hladilnik, kar je še posebej priročno ob večjih nakupih ali kadar je naš vrt izjemno obilno obrodil. Hladilnik FreshGarden odlikuje tudi izjemno tiho delovanje, posledica odlične izolacije in inovativne rešitve pri sistemu hlajenja, in lahko dosega glasnost 35 dB, kar je tišje od šepeta.

Vsi kupci izbranih hladilnikov Gorenje ob nakupu prejmejo darilo na dom – gajbico svežih izdelkov z več kot 35 slovenskih kmetij in tako svojemu telesu zagotovijo še dodatne vitamine in minerale iz slovenskih živil.

Značke: gorenje, hladilniki

Članki iz rubrike