reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 03.07.2021 13:48:42

ZAKAJ NA POTOVANJE S TURISTIČNO AGENCIJO ODPELJI.SE

Čarobna potovanja ustvarjajo izjemni potniki, ki jim zaupajo, da jih odpeljejo na pustolovščino v osupljive, veličastne, oddaljene kraje, na doživeta potovanja v Čarobne dežele.

O TURISTIČNI AGENCIJI ODPELJI.SE

Turistična agencija ODPELJI.SE je slovenski organizator potovanj. Pretežno se ukvarjajo z organizacijo čezoceanskih potovanj. V svoji bogati ponudbi poleg skupinskih potovanj s slovenskimi vodniki in Body & Mind reset, organizirajo tudi individualna potovanja, počitnice, poročna potovanja ter poroke v tujini.

Pričetki agencije segajo v leto 2007, ko so po večletnih izkušnjah z delom v drugih agencijah in lastnimi potovanji odprli turistično agencijo ODPELJI.SE.

Iz ekonomske krize, ki jih je doletela naslednje leto, so odšli močnejši. V krizi so našli priložnost, da so se pričeli več ukvarjati z odnosi znotraj podjetja, kakor tudi z odnosi do svojih potnikov. Potrebno je bilo prevetriti potovanja in najti nove smernice in destinacije, kar jim je odlično uspelo.

Prepričani so, da jih ne bo omajala niti zdravstvena kriza, iz katere bodo odšli še boljši in še močnejši. Zagotovo bodo morali svoja potovanja malce prilagoditi, vendar to ne pomeni, da bodo slabša, le malenkost drugačna. Agenciji poleg zadovoljnih potnikov največ pomeni varnost na potovanjih in tega ne bodo nikoli zaobšli.

Zavedajo se, da je vsaka turistična agencija vredna le toliko, kolikor je vredna v srcu vsakega potnika, zaposlenih in vodnikov.

ZAKAJ POTOVATI RAVNO Z ODPELJI.SE?

V turistični agenciji ODPELJI.SE so ponosni na svoje delo, saj se skoraj 70 % vseh potnikov ponovno vrača in jim zaupa organizacijo potovanj večkrat letno. Z njimi potujejo na Kostariko, Maldive, v Gruzijo, Armenijo, po Dubaju, Omanu in Aziji, od Tajske, Vietnama, Kambodže, Indonezije, Japonske pa vse do zanimive Afrike in Kube, Mehike, Amerike ... Prav tako so veseli, da »dober glas seže v deveto vas« in vsako leto na ta račun pridobijo nove, zadovoljne potnike.

PREDNOSTI ODPELJI.SE PRED DRUGIMI AGENCIJAMI

  • So manjša agencija, ki ji je mar prav za vsakega potnika.
  • Niso primerljivi z drugimi turističnimi ponudniki, saj delujejo samostojno in vsak program je avtorski.
  • Odnos v agenciji ter odnos do potnikov so postavili na prvo mesto.
  • Dnevno se izobražujejo in udeležujejo svetovnih turističnih sejmov.
  • Vse dežele najprej sami raziščejo in šele nato organizirajo potovanja, katera skrbno in premišljeno pripravijo, saj lahko le tako potnikom ponudijo največ.
  • Svoji ponudbi vsako leto dodajo vsaj eno novo destinacijo.
  • Spremljajo svetovne trende in zato ponujajo najbolj ekskluzivne turistične destinacije.
  • Potnikom želijo uresničiti vse želje za aktivno in drugačno preživljanje prostega časa, zato v agenciji ne poznajo besede “se ne da”.
  • Zaposleni v agenciji so strokovno usposobljeni.
  • Skupine potnikov spremljajo strokovno usposobljeni tako slovenski kot lokalni vodniki, ki znajo voditi tudi najbolj zahtevna potovanja in imajo veliko znanja o sami deželi.

VISOKA KAKOVOST IN CENOVNO UGODNA PONUDBA

S svojim delom in izkušnjami ter dobrimi odnosi z lokalnimi agencijami agenciji ODPELJI.SE uspeva, da je njihova ponudba kljub visoki kakovosti tudi cenovno izjemno ugodna. Ponujajo najbolj ekskluzivne destinacije, kot so: Potovanje na Bali, potovanje v Nepal, potovanje Tibet, počitnice na Maldivih, potovanje po Šri Lanka,..

"POTOVANJA SO EDINA STVAR, KI JIH PLAČAMO IN NIKOLI NE IZGUBIJO SVOJE VREDNOSTI. VEDNO OSTANEJO Z NAMI, V NAŠIH SRCIH.

V TURISTIČNI AGENCIJI ODPELJI.SE VAM ZAGOTAVLJAMO, DA VAM BOMO IZPOLNILI VAŠE POTOVALNE SANJE.

Vabljeni v deželo Čarobnih potovanj- Vabljeni k nam!"

Značke: odpelji.se, potovanja

Članki iz rubrike