profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
0 30.06.2021 11:04:55

VROČA Slovenka ODPRLA dušo: Zakaj objavljam SEKSI FOTKE in NAVIJAM ZA HRVAŠKO. Ker Slovenija NIMA ...

Pogovarjali smo se s seksi Slovenko, ki je obnorela Hrvaško.

Hrvaške medije so med odštevanjem pred ponedeljkovo tekmo v danski prestolnici povsem preplavili članki o slovenski spletni zvezdnici Ane Marie Bubalo, znani slovenski vplivnici, ki je naše južne sosede navdušila s svojo podporo hrvaški nogometni reprezentanci. Z mladenko smo se pogovarjali o tem in o pogledih na njen zelo zanimiv, za nekatere zloglasen način življenja in dela.

Ane Marie je na Danskem stiskala pesti za Hrvaško proti Španiji, še prej pa je pozirala ob Nyhavnu, glavnem kanalu v Københavnu, kjer so najimenitnejši lokali v mestu. Navijači so imeli kaj videti, odmev v hrvaških medijih pa je bil resnično neverjeten. In ko govorimo o hrvaških medijih, velja poudariti, da je bila slovenska vplivnica zvezdnica poročanja pred tekmo tako na obeh največjih portalih Index in 24 sata kot na spletni stani slovitih Sportskih novosti.

ana marie bubalo
instagram
Zaradi tako velikega zanimanja, ki ga je požela in celo zasenčila dolgoletno navijaško ikono južnih sosedov Ivano Knoll, smo Ane Marie želeli povprašati o okoliščinah dogajanja v glavnem mestu pravljične dežele in o njeni zgodbi, ki je med Hrvati tako močno odmevala. Uspeli smo jo priklicati, potem ko je tudi na našem sestrskem portalu naletela na izjemen, malodane rekorden odziv. "Noro," je bil njen prvi odziv na ponedeljkovo tekmo in dogajanje okoli nje – z nekoliko hripavim in zaspanim glasom. Na naše vprašanje, od kod tako goreča pripadnost ognjenim, kot pravijo hrvaški izbrani vrsti, in ali so njene korenine res na Hrvaškem, kot bi bilo mogoče sklepati iz priimka in kot so pisali tudi nekateri hrvaški mediji, nam je odgovorila: "Ne, sem čistokrvna Slovenka. Moj originalni priimek je Golob. Po nekaj tragičnih družinskih dogodkih sem danes Bubalo – nisem poročena,« se je na vsa usta nasmejala. »Ljubezen do kockastega dresa pa je emocija. Ne znam opisati. Vse skupaj pa je vrhunec doživelo na svetovnem prvenstvu pred tremi leti v Rusiji, ko je šla Hrvaška do finala."


Orbanu bi postavili spomenik, taisti Orban pa …

Kaj pa slovenski šport, nas je seveda zanimalo. Nekako smo izhajali iz tega, da se najbrž srečuje z očitki Slovencev. "Obožujem nogomet in približno take emocije sem v slovenskem nogometu doživela le, ko je Maribor igral v ligi prvakov. Vse je najbrž povezano tudi z uspehi. Veliko sem poslušala o zlati generaciji, vendar sem bila takrat še otrok. Kar pa zadeva očitke ... Povejte mi, kaj razen običajnega dresa pa lahko v Sloveniji kupiš, da bi se nato dekle v to obleklo? Drugačna kultura je. Meni je pokojna mama pred leti dala sešiti oblekico v barvah NK Maribor, ker se je ne da kupiti. O tem, da nogomet v tej državi nima statusa, ki si ga zasluži, pa sploh ne bi. Nekateri bi postavljali spomenike Viktorju Orbanu, po drugi strani pa nogometašem niso pustili trenirati. Taisti Orban pa na stadion spusti 60.000 ljudi. Moram reči, da Hrvati obožujejo tudi Luko Dončića – o tem, s kakšnim spoštovanjem govorijo o Aleksandru Čeferinu, pa je škoda izgubljati besede. Z vsem dolžnim spoštovanjem do zimskih športov, plezanja, kolesarstva – nogomet je več od igre."

767-11-bubalo6
Ane Marie je sicer izjemno aktivna na družbenih omrežjih, na Instagramu ima skoraj pol milijona sledilcev, kar so hrvaški mediji posebej poudarjali. Iskreno – veliko je provokativnih fotografij. Zaslediti je mogoče tudi profil na vse bolj popularni platformi Onlyfans, ki pa ima zelo vprašljiv sloves – seveda nas je zanimal tudi ta vidik. »Instagram sem imela že pred leti, enako kot vse najstnice. V nekem trenutku sem se poglobila v to tematiko in z drugačnim pristopom so številke začele rasti. To je bil tudi beg od življenjskih tragedij, ki so se mi vrstile druga za drugo, saj sem zelo mlada ostala brez bioloških staršev,« je razlagala.


Če me srečate na kakšni divji plaži ...

In nadaljevala: "Onlyfans? V času pandemije super priložnost za nas influencerje. Glede slovesa pa: ljudje komentirajo, česar ne poznajo. Na Onlyfansu med drugim veliki kuharski mojstri objavljajo svoje recepte in videoposnetke priprave hrane. In to zaračunajo. Seveda pa imajo svoje račune tudi pornozvezde, ampak tem je namenjena veliko večja pozornost. Bella Thorne, Cardi B, Amber Rose so le nekatera znana imena iz sveta šovbiznisa. Normalno, ker sem jaz punca iz sosednje vasi, pa ljudje o tem govorijo kot o nečem neprimernem."

bubalo 2
instagram
No, ker je dejstvo, da na tej platformi vendarle ne kuha, smo želeli izvedeti nekoliko več o fotografijah, ki jih prav tako lahko vidite. "Ha, ha. Sicer kar dobro kuham, vendar ne na 'Fansih'. Recimo, da sem v neki sredini. Če me srečate na kakšni divji plaži, boste videli enako kot na mojih Fansih," se je smejala. In odziv bližnje okolice? "Ko sem jih v življenju potrebovala, jih razen nekaj izjem ni bilo nikjer, tako da …" Pa študij? "Joj, že eno leto samo diploma čaka na fakulteti za poslovno pravo in menedžment. Jeseni bo to narejeno. Tati (tako pravim očimu),« je poslala sporočilo.

767-11-bubalo2
Nas pa je zanimalo še nekaj. Načrti in želje za prihodnost. Na primer, prideš na razgovor za službo in nisi primerna kandidatka zaradi tvojih fotografij na spletu. "Ravno v teh dneh odpiram svoj webshop. Ne bom si zdaj delala reklame, tako da v javnem sektorju najbrž ne bom delala. Definitivno pa ne bi želela delati v okolju, kjer bi me gledali skozi prizmo blondinke. V naši državi je dovolj strankarskih kadrov, sploh v zadnjem obdobju. Toliko o ciljih. Bolj kratkoročna želja pa je uvrstitev Slovenije in Hrvaške iz naše skupine na svetovno prvenstvo naslednje leto."

Članki iz rubrike