princ filip, princ harry Svet24.si

Se je princ Harry spravil na pokojnega Filipa?

darja Svet24.si

Darja Gajšek ima ob rojstnem dnevu le eno željo

UV-jelincic family M24 Reporter.si

Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati ...

Franc Jurša Svet24.si

Jurša: »Če sem čisto iskren, bi si želel, da ...

20210301-01049413 Necenzurirano

Parlamenta ni sesula opozicija, ampak vlada ...

5a-space-debris aerospace org Odkrito.si

10 najbolj nevarnih stvari, ki krožijo okoli ...

rastlinska hrana Njena.si

Z rastlinsko prehrano do ravnovesja v črevesju

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
1 03.05.2021 11:20:09

Novost podjetja Manner: Snack Minis v paketu

Hrustljavo-sladka nagrada za užitek doma.

Vsakdo od nas si zasluži več nagrad in trenutkov sreče doma. Trenutek užitka v udobju lastnega doma je postal še kako pomemben, ne glede na to, ali ste pri opravilih v kuhinji, se učite prek spleta ali izvajajte jogo v dnevni sobi. »Prigrizki kot majhna nagrada«, torej sladki grižljajčki v praktičnem paketu, ki omogoča večkratno zapiranje, so prava izbira. V ta namen podjetje Manner predstavlja nov izdelek, ki izpolnjuje ravno to potrebo: Snack Minis v dveh okusih mlečna čokolada in mlečna čokolada z lešniki v »paketu«. Hrustljavi in slastni prigrizki za vse družinske člane.

Osrednji del novih napolitank Snack Minis sta kremi med izjemno hrustljavima napolitankama. V variaciji z lešnikom vas poleg mlečne kreme zagotovo prepriča bogata plast 40-% lešnikove kreme z 10 % koščkov lešnikov. Pri čokoladni različici pa za idealen okus poskrbi 36-% kakavova krema z hrustljavimi koščki peciva.

Tako Snack Minis kot vse druge napolitanke in izdelke z vaflji podjetja Manner se izdelujejo v osrčju Dunaja, v domači pražarni. Logotip FAIRTRADE Cocoa na embalaži kupcu sporoča, da Manner uporablja certificirani kakav trajnostne proizvodnje, ki je v celoti skladen s standardom FAIRTRADE.

Značke: manner, napolitanke

Članki iz rubrike