Žiga Gabrovec Dobra karma

Tragično: za smrt očeta je Žiga izvedel med ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 15. aprila

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

miš Svet24.si

Porast okužb s še eno virusno boleznijo, večina...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

laserfactory Odkrito.si

Izdelali zametek "Sport Billy torbice"

Rebeka Dremelj, nasmeh, razlika, z dovoljenjem Rebeke Odkrito.si

Uganete, čigav nasmeh se je tako spremenil?!

pr
pr
0 25.02.2021 08:40:13

Prepustite se nepozabni kinematografski izkušnji z laserskim televizorjem Hisense

pr
V kolikor se odločate za nakup novega televizorja, je razumno razmisliti o takem, ki bo presegel vaša pričakovanja in vas obogatil z novo izkušnjo gledanja.

In to je prav gotovo laserski televizor Hisense, ki zaradi vrhunske tehnologije vašo dnevno sobo spremeni v pravo kinodvorano. Štirikrat večja ločljivost slike, kot pri tradicionalnih televizorjih s polno visoko ločljivostjo Full HD, vas bo z edinstveno realistično in ostro sliko popeljala v središče dogajanja, pa naj bo to športna prireditev, film ali koncert najljubše glasbene skupine. Med gledanjem laserskega televizorja zatemnitev sobe ni potrebna, saj se svetloba in barve na zaslonu zaradi patentirane tehnologije podjetja Hisense enakomerno porazdelijo, poleg tega pa je izkušnja gledanja enaka za vse, ne glede na to, kje posameznik sedi. Občutek kinodvorane zagotavlja tehnologija visokokakovostnega zvoka, Dolby ATMOS, ki prihaja iz vseh smeri, med drugim tudi nad glavo. Prednost laserskih televizorjev v primerjavi s projektorji je tudi v tem, da so združljivi s priljubljenimi aplikacijami, kot so Netflix, YouTube, Prime Video, kar je zasluga umetne inteligence VIDAA U4.0 in bo gotovo navdušila vse, ki sledijo trendom.
Podjetje Hisense, pionir razvoja laserskih televizorjev, je ponovno dokazalo, da še vedno ohranja vodilni položaj tehnološkega razvoja ter uporabniku nudi popolno izkušnjo kinodvorane in to vsaj 25.000 ur.

Značke: hisense, televizor-4k

Članki iz rubrike