profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

/
/
0 20.02.2021 10:34:31

EKIPINI FANTASY NASVETI: Dobro je VEDETI pred 22. krogom PLTS

BRAVO – KOPER
Šiškarji bodo lovili že deseto tekmo brez poraza. Trener Dejan Grabić ima na voljo praktično vse svoje najboljše nogometaše, pri čemer ima nekaj težav s poškodbo Ovbokha Agboyi. Koprčane bo po sredinem imenovanju za novega trenerja prvič vodil stari znanec Rodolfo Vanoli. Zanimivo bo videti, ali bo kaj spremenil enajsterico, na katero je »stavil« njegov predhodnik Miran Srebrnič, računal pa bo lahko na vse igralce.

MARIBOR – CELJE
Vijoličasti bodo štajerski derbi odigrali brez nekaj pomembnih členov. Poškodovani so Amir Dervišević, Denis Klinar in Nemanja Mitrović, suspenz še naprej prestaja Martin Milec, kot zadnji pa se je na seznamu odsotnih pojavil Špiro Peričić, ki bo dvoboj izpustil zaradi smrti v družini. Celjani bodo prvo točko v drugem delu sezone lovili brez pomoči poškodovanih Anela Hajrića, Jona Šporna, Denisa Marandicija in Nina Kukovca, vrača pa se Filip Dangubić.

MURA – GORICA


Mura bo v dvoboj krenila brez motorja ekipe Nina Koutra. Še naprej bodo manjkali poškodovani Marin Karamarko, Renato Simić, Marko Brkić, Alen Kozar, in novinec David Đurak. Staniša Mandić se je vrnil na treninge. Novogoričani na ravnico prihajajo brez kaznovanega Matije Kovačiča, vprašljiv pa je nastop Etiena Velikonje, ki je zaradi globoke ureznine na nogi treniral po posebnem programu. Semir Smajlagić je odšel v Kazahstan.

DOMŽALE – TABOR
Domžalčani bodo dvoboj s Taborom pričakali v skoraj popolnem številu. Zagotovo bo manjkal zgolj Gaber Dobrovoljc, ki ima še vedno težave s stegensko mišico. Vrača se Andraž Žinič, zato pa Dejan Djuranović nima več na voljo Grege Sorčana, Ivana Makovca, Jošta Piška in Žige Repasa, saj so se v Domžalah odločili omenjeni kvartet posoditi Gorici in Dobu. Gostje prihajajo brez kaznovanega Antoina Makoumbouja, bodo pa Kraševci močnejši za Mathiasa Pogbaja.

ALUMINIJ – OLIMPIJA
Kidričani se bodo morali znajti brez Harisa Kadrića, ki je bil v sredo izključen v dvoboju s Celjem, počasi pa se izboljšuje pripravljenost igralcev, ki so bili ob koncu priprav v karanteni. Strateg Olimpije Goran Stanković ne more računati na kaznovanega Nina Pungarška, poškodovan je Radivoj Bosić, so pa zmaji med tednom registrirali tudi Anteja Ćorića in Vujadina Savića, tako da bo zanimivo videti, ali bo kdo od njiju v začetni enajsterici.

Članki iz rubrike