900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 24.02.2021 09:18:19

EKIPINI FANTASY NASVETI: Dobro je VEDETI pred 23. krogom PLTS

TABOR – MARIBOR
Sežančani bodo po porazu v Domžalah gostili ranjene Mariborčane, pri katerih je niz slabih rezultatov v klubu prižgal alarm. Včeraj pa so v Ljudskem vrtu odstavili trenerja Maura Camoranesija (skupaj s pomočniki) in športnega direktorja Oliverja Bogatinova. Ekipo bo v Sežani tako vodil Saša Gajser, ki ne more računati na Aleksa Pihlerja, Amirja Derviševića, Denisa Klinarja, Nemanjo Mitrovića in Martina Mileca. V domačem taboru je vprašljiv nastop Denisa Kouaa in Hristosa Rovasa, vrnil se je kaznovani Antoine Makoumbou, Kraševci pa se bodo morali vnovič znajti brez trenerja Igorja Božiča, ki je bil pozitiven na novi koronavirus.

OLIMPIJA – DOMŽALE
Najboljši strelec lige Đorđe Ivanović se je v torek zvečer razveselil rojstva dvojčkov, tako da z glavo mogoče ne bo povsem pri nogometu. Bodo pa zmaji v derbiju Ljubljanske kotline pogrešali kapetana Timija Elšnika, ki je zbral že sedem rumenih kartonov. Po odsluženi kazni se vrača vezist Nino Pungaršek, še vedno pa ni Radivoja Bosića. Gostje so brez kaznovanega Zenija Husmanija in poškodovanega Gabra Dobrovoljca.

CELJE – BRAVO


V Celju se obeta zanimiv dvoboj ekip, ki sta v prejšnjem krogu zmagali, ob tem, da je Bravo v izvrstni formi in ni izgubil že deset tekem zapored. Jiri Jarošik še vedno ne bo mogel računati na kar nekaj igralcev, saj so odsotni Anel Hajrić, Jon Šporn, Nino Kukovec, Denis Marandici in Stjepan Vego. Dejan Grabić nima večjih preglavic s sestavo ekipe, nekaj težav s poškodbo pa ima še vedno Ovbokha Agboyi.

GORICA – ALUMINIJ
Novogoričani bodo v dvoboj sosedov z dna prvenstvene lestvice lovili točke priključka, to pa bodo naredili brez kaznovanega Matica Paljka ter poškodovanih Luke Volariča in Matka Zirduma. Trener Aleksandar Jović bo po odsluženi kazni spet lahko računal na Matijo Kavčiča. Kidričani se počasi pobirajo po težavah z novim koronavirusom, ki so jih presekale ob koncu priprav. Oskar Drobne še vedno ne bo mogel računati na Harisa Kadrića, ki prestaja kazen petih tekem neigranja; ta je druga.

KOPER – MURA
Trije zaporedni porazi so zamajali koprsko barko, v kateri so imeli pred začetkom sezone zelo visoke cilje. V klubu upajo, da bodo končno prekinili črni niz, Rodolfo Vanoli pa bo lahko za dvoboj z Muro izbiral med vsemi igralci. Prekmurci bodo močnejši za Nina Koutra, Ante Šimundža pa bo pogrešal junaka zadnje zmage nad Gorico Žana Karničnika. Manjkajo še Klemen Pucko, Staniša Mandić, Marin Karamarko, Renato Simić, Marko Brkić in Alen Kozar.

Značke: prva-liga, fantasy

Članki iz rubrike