Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 19.01.2021 14:19:37

NK BRAVO in NOVA KBM v strateško partnerstvo

Martin Metelko
NK Bravo v leto 2021 vstopa s podporo druge največje in ene izmed najuspešnejših slovenskih bančnih skupin. Nova KBM je namreč postala nov veliki sponzor članske ekipe NK Bravo, obenem pa tudi generalni sponzor kadetske ekipe (U-17), ki se po novem imenuje Bravo Nova KBM.

"Nova KBM je bila že doslej pomemben partner NK Bravo, s podpisom nove pogodbe pa smo dosedanje sodelovanje še nadgradili, saj Nova KBM z današnjim dnem postaja tudi uradna banka NK Bravo. Nova KBM je skozi zgodovino svojega delovanja večkrat izkazala veliko razumevanje in podporo slovenskemu športu. V dobrem letu dni smo tudi s podporo Nove KBM na tribune stadiona ŽAK pripeljali prek 1000 otrok, ki so prvič v življenju spremljali prvoligaški nogomet, številnim otrokom pa smo tudi omogočili, da so na zelenico pospremili svoje vzornike," je od podpisu strateškega partnerstva povedal Matjaž Polanič, poslovni direktor NK Bravo.


Poglobljenega sodelovanja se veselijo tudi v Novi KBM. "V slovenskem prostoru je Nova KBM ena največjih finančnih institucij, ki podpira gospodarsko okolje, šport in kulturo. Z rastočim vplivom narašča tudi naša odgovornost, da ostajamo vzor, ustvarjamo najboljše zglede in gradimo na dolgoročnih učinkih. Ponosni smo, da lahko aktivno prispevamo k strateškemu razvoju mladih nogometašev, ki so tudi pomembni ambasadorji zdravega načina življenja," je povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

"S pridobitvijo generalnega sponzorja za kadetsko ekipo, nadaljujemo z uresničevanjem naše vizije, ki temelji na razvoju mladih nogometašev. Po ekipi Bravo Mastercard (U19) so kadeti že naša druga mladinska selekcija, ki je pridobila generalnega sponzorja. V našem srednjeročnem načrtu je, da bodo tudi vse ostale mladinske selekcije dobile strateškega partnerja, ki jim bo stal ob strani in podpiral njihov razvoj ter delovanje. Rezultati dela strokovnega štaba so vidni tudi v številnih vpoklicih naših mlajših nogometašev, v dobrem letu dni pa je bilo v mladinske reprezentance vpoklicanih kar 26 nogometašev naše nogometne šole. Številka pa je še veliko večja, če bi upoštevali tudi nekatere nekdanje člane, ki svojo kariero nadaljujejo v katerem od velikih evropskih klubov, kot so denimo Hoffenheim, Porto in Roma," je še povedal Matjaž Polanič.

Značke: bravo, nova-kbm

Članki iz rubrike