Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 19.01.2021 10:41:55

Izjemni pametni telefon Huawei Mate 40 Pro prihaja v Slovenijo

Od danes pa vse do 31. januarja oziroma do razprodaje zalog, pri prednaročilu vrhunskega pametnega telefona Huawei Mate 40 Pro, prejmete brezžične slušalke z aktivnim dušenjem hrupa Huawei FreeBuds Pro in možnost brezplačne menjave poškodovanega zaslona v prvih treh mesecih. Model z 8 GB delovnega in 256 GB vgrajenega pomnilnika je na voljo v črni ali srebrni barvi po priporočeni ceni 1199 evrov.

Poleg ikonične oblike, Huawei Mate 40 Pro 5G odlikuje brezkompromisni 17,2-centimetrski (6,76-palčni) zaslon Horizon in prilagojen procesor Kirin 9000, ki je popolnoma pripravljen na prihajajoče obdobje omrežja 5G. Najsodobnejši procesor narejen v 5-nanometrskem tehnološkem postopku v primerjavi s predhodnikom znatno izboljšuje zmogljivost in energijsko učinkovitost. Ker vsebuje več kot 15,3 milijarde tranzistorjev, velja za najbolj popoln procesor z integriranim modemom 5G, ki omogoča gladko delovanje tudi najbolj zahtevnih aplikacij in mobilnih iger, medtem ko zmogljivosti umetne inteligence pomagajo, da ob vsakih razmerah posnamete odlične fotografije in video posnetke.

Huawei Mate 40 Pro (5)

Snemanje videa še nikdar ni bilo tako dovršeno
Huawei je skupaj z nemškim podjetjem Leica zasnoval sklop kamer s katerim želi zagotoviti najboljše mogoče fotografske rešitve. Z dvojno kinematografsko kamero (Dual Cine) in dvojno ultra širokokotno kamero (Dual Ultra Wide Cine) je mogoče zajeti neverjetne širokokotne videoposnetke ali fotografije tako s sprednjim kot zadnjim fotografskim sklopom. Glavni kameri z oznako Dual Cine omogočata snemanje videov v kinematografskem razmerju 3 : 2. S funkcijo stabilizacije Steady Shot snemanje videov v ločljivosti 4K še nikdar ni bilo tako preprosto, pogon visokega dinamičnega razpona XD Fusion HDR pa poskrbi za uravnoteženo osvetlitev tudi med uporabo ekstremnih kontrastov. Na voljo je še sledenje posnetku (Tracking Shot) in urejevalnik zgodb (Story Creator) s pravimi kinematografskimi učinki. Pametni telefon Huawei Mate 40 Pro ima še kamero s periskopom ter 10-kratno hibridno in 50-kratno digitalno povečavo.

Zasnovan z mislijo na uporabnika
Huawei Mate 40 Pro bo na revolucionaren način spremenil načine, kako v svoje življenje vključujete pametni telefon z novimi funkcijami, ki so osredotočene nanj. Mednje sodi pametno upravljanje s kretnjami Smart Gesture Control, ki omogoča popolno prostoročno uporabo naprave. S premikom roke nad pametnim telefonom ga zbudite in ga nato upravljate s premikanjem roke v prostoru nad njim. S kretnjo je mogoče tudi sprejeti dohodni klic. Zelo priročna pa je tudi funkcija zaznave pogleda Eyes on Display, saj omogoča hiter prikaz prilagojenih interaktivnih zaslonov z informacijami, ki jih uporabnik potrebuje. Nadležno zvonjenje lahko uporabnik utiša z očesnim stikom in dokler telefon zaznava, da ga uporabnik gleda, ne bo samodejno preklopil v stanje spanja.

Varnost na prvem mestu
Ko gre za varnost in zasebnost, nastopi sistem EMUI 11 s celovitimi rešitvami zaščite naprav. Zaupanja vredno okolje izvajanja (Trusted Execution Environment) ima certifikat CC EAL5+, ki dokazuje najvišjo stopnjo varnosti mikro jedra sistema. EMUI 11 vsebuje še nove funkcije zagotavljanja zasebnosti. Pred prenosom fotografij lahko izbrišete občutljive osebne podatke, med katere sodijo lokacija, čas in podrobnosti o napravi, medtem, ko funkcija Note Lock ohranja zapiske zaupne, saj je dostop mogoč le s poznavanjem kode PIN ali uporabo enega od vgrajenih načinov biometrične identifikacije.

Huawei Mate 40 Pro (9)

Energije zlepa ne bo zmanjkalo
Celovito zmogljivost telefona Huawei Mate 40 Pro dopolnjuje baterija kapacitete 4400 mAh, ki poskrbi za sledenje zahtevam delovanja naprave v omrežjih 5G. V tem pogledu bo prav prišla tudi najbolj izpopolnjena tehnologija hitrega polnjenja Huawei SuperCharge, ki v primeru povezave s kablom polni z močjo 66 W, medtem ko je moč brezžičnega polnjenja visokih 50 W.

Pametni telefoni serije Huawei Mate 40 so opremljeni z inovativnimi mobilnimi storitvami HMS, ki nudijo pametnejšo, bogatejšo, priročnejšo in varno uporabniško izkušnjo. Uporabniku so na voljo trgovina z aplikacijami AppGallery, zmogljiv vsestranski iskalnik Petal Search, zemljevidi Petal Maps, ki jih je mogoče uporabljati s kretnjami, in sklop pisarniških orodij Huawei Docs. V trgovini AppGallery, ki z več kot 650 milijoni uporabnikov sicer velja za eno od treh največjih na svetu, lahko uporabniki najdejo ogromno najnovejših in najbolj priljubljenih globalnih in lokalnih aplikacij, kot so mBills, NLB Klikin, mBank@Net, VALU, eHrana, TomTom GO, HERE WeGo in številne druge. Vsak teden pa se trgovina obogati še s 5000 novimi naslovi.

Za več obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/

Galerija
Značke: huawei, slovenija, mate

Članki iz rubrike