pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

marko stanković Njena.si

Talent Marko kaznovan zaradi nasilnega videa

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 17.11.2020 13:57:52

Huawei Watch GT 2 Pro je popolna partnerka za naprave Android in iOS

Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro je odlična spremljevalka med telesno vadbo in spremljanjem zdravstvenega stanja. Z aplikacijo Zdravje pa boste z lahkoto preverili zbrane podatke v okolju mobilnih sistemov Android ali iOS.

Najnovejša pametna ura z vodilno vlogo na trgu nosljivih naprav Huawei Watch GT 2 Pro odlično deluje s pametnimi telefoni Android in iOS, medtem ko bo aplikacija Zdravje zagotovila, da lahko spremljate statistko telesnih in zdravstvenih podatkov. Kako?

Korak 1: Namestite aplikacijo Zdravje (Huawei Health)
Na pametnih telefonih Huawei je ta v večini primerov že naložena, medtem ko jo na drugih najhitreje najdete s skeniranjem kode QR s škatlice, v kateri ste uro prejeli. Potem jo le še prenesete iz trgovine AppGallery ali Google Play in zaženete postopek nameščanja.

Pametno uro Watch GT 2 Pro je mogoče seznaniti tudi za Applovimi napravami s sistemom iOS. Iz tamkajšnje trgovine morate podobno kot v okolju sistema Android prenesti in na napravo namestiti aplikacijo Huawei Health.


Korak 2: Spremljajte svoj napredek
Po seznanitvi pametnega telefona in pametne ure Huawei Watch GT 2 Pro, kjer gre mimogrede za hiter, preprost in zanesljiv proces, lahko svoje zdravje nadzirate na več ravneh zahvaljujoč inovativnim tehnologijam, kot sta Huawei TruSeen 4.0+ za beleženje srčnega utripa in Huawei TruSleep za ocenjevanje kakovosti spanja. Obenem bo aplikacija Zdravje beležila raven stresa in kisika v krvi (SpO2). Poleg celovitega in natančnega beleženja telesnih vadb, če ste zaljubljeni v kakšno koli obliko rekreacije, s pomočjo podpore več kot 100 športnih načinov.

Celosten ekosistem naprav
Pametna ura je idealna spremljevalka telefona Huawei P smart 2021, ki je sicer le ena od naprav, ki jih je Huawei predstavil nedavno. Pridružuje se seriji telefonov Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+, brezžičnim slušalkam FreeBuds Pro in FreeLace Pro s sistemom aktivnega dušenja hrupa, pametni športni uri Watch Fit ter prenosnim računalnikom MateBook D14, MateBook D15, MateBook 13, MateBook X in MateBook X Pro, ki jih odlikujejo zmogljivost, kompaktnost in tehnologija Huawei Share za hitro povezovanje z mobilnimi napravami.

Za več informacij obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/

Galerija
Značke: huawei, ura

Članki iz rubrike