stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
10 20.06.2020 10:31:50

Kje je ŽUPAN? Kaj se z njim dogaja? Bo v Domžalah PODPRL Olimpijo? Če ste se spraševali, TU JE ODGOVOR

m24
Zoran Janković je ključni branik ljubljanskega športa.

Že pred časom so zaokrožile govorice, da ima ljubljanski župan težave z zdravjem. "Da je z njim domnevno zelo hudo, celo kritično, vedo povedati 'dobro' obveščeni viri blizu mestne hiše," piše v zapisu v najnovejši izdaji revije Zvezde/Lady. In preveril, ali je tam, kjer je dim, tudi v tem primeru ogenj.

Dejstvu, da v zadnjem času Jankoviću ni na spregled, da se pojavlja precej manj, kot smo to od njega vajeni, ni mogoče oporekati. Ljubljanski šport ga potrebuje, župan ga namreč v času svojega županovanja vseskozi močno podpira. Pa ga bomo zdaj, ko se vrata športnih objektov odpirajo tudi za navijače in visoke goste, videvali tudi na tribunah? Ljubljančani se namreč zaskrbljeno sprašujejo, ali se je župan umaknil le zaradi preutrujenosti ali ga je res zapustilo zdravje.



Kot v nadaljevanju navaja revija Zvezde/Lady, z dvorca Zemono prihajajo vzpodbudne novice. "Župan je tja na 'team building', kot pravijo skupnemu preživljanju prostega časa zaposlenih zunaj službenih prostorov, povabil vodstvo javnih zavodov, ki delujejo v 'njegovem' mestu, in slišati je, da bo tako dobro razpoloženega, nasmejanega in zamisli polnega šefa že dolgo niso videli."

Zanimivo bo videti, ali ga bo mogoče v nedeljo videti v domžalskem športnem parku, kjer bo na klopi njegove Olimpije ob 18. uri debitiral novi trener. Zeleno-beli so namreč v boju za naslov hitro zapravili točkovno prednost pred zasledovalci, zdaj pa jih čaka krčevit boj za vsako točko. Pri osvojitvi prejšnjih dveh naslovov državnega prvaka (2016 in 2018) brez Jankovića kakopak ni šlo.

Članki iz rubrike