ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

nu
nu
10 20.06.2020 10:31:50

Kje je ŽUPAN? Kaj se z njim dogaja? Bo v Domžalah PODPRL Olimpijo? Če ste se spraševali, TU JE ODGOVOR

m24
Zoran Janković je ključni branik ljubljanskega športa.

Že pred časom so zaokrožile govorice, da ima ljubljanski župan težave z zdravjem. "Da je z njim domnevno zelo hudo, celo kritično, vedo povedati 'dobro' obveščeni viri blizu mestne hiše," piše v zapisu v najnovejši izdaji revije Zvezde/Lady. In preveril, ali je tam, kjer je dim, tudi v tem primeru ogenj.

Dejstvu, da v zadnjem času Jankoviću ni na spregled, da se pojavlja precej manj, kot smo to od njega vajeni, ni mogoče oporekati. Ljubljanski šport ga potrebuje, župan ga namreč v času svojega županovanja vseskozi močno podpira. Pa ga bomo zdaj, ko se vrata športnih objektov odpirajo tudi za navijače in visoke goste, videvali tudi na tribunah? Ljubljančani se namreč zaskrbljeno sprašujejo, ali se je župan umaknil le zaradi preutrujenosti ali ga je res zapustilo zdravje.Kot v nadaljevanju navaja revija Zvezde/Lady, z dvorca Zemono prihajajo vzpodbudne novice. "Župan je tja na 'team building', kot pravijo skupnemu preživljanju prostega časa zaposlenih zunaj službenih prostorov, povabil vodstvo javnih zavodov, ki delujejo v 'njegovem' mestu, in slišati je, da bo tako dobro razpoloženega, nasmejanega in zamisli polnega šefa že dolgo niso videli."

Zanimivo bo videti, ali ga bo mogoče v nedeljo videti v domžalskem športnem parku, kjer bo na klopi njegove Olimpije ob 18. uri debitiral novi trener. Zeleno-beli so namreč v boju za naslov hitro zapravili točkovno prednost pred zasledovalci, zdaj pa jih čaka krčevit boj za vsako točko. Pri osvojitvi prejšnjih dveh naslovov državnega prvaka (2016 in 2018) brez Jankovića kakopak ni šlo.

Članki iz rubrike