ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

nu
nu
0 19.06.2020 12:28:39

Casali After Work party: Zabava, ki bi morala bit vsak teden!

Casali
Agencija Vodik
Več kot očitno se je poznalo nekaj mesečno zatišje na družabni sceni, saj je letošnje druženje ob začetku poletja, ki ga na neformalen način vedno obeleži tradicionalna Casali After work zabava, dodobra razgrelo vse sproščenih užitkov in druženja željne.

Zapriseženi ljubitelji Casalijevih dobrot, predvsem znanih čokoladnih kroglic, so le dočakali dan, ko so se minulo sredo po dolgem času ponovno lahko prepustili zares prijetnemu druženju na splavu ob priljubljenem ljubljanskem lokalu Makalonca. Ni lepšega, kot sprostiti se po delovnem dnevu in v družbi enako mislečih zaplesati, se zaplesti v lahkotno kramljanje in, seveda, uživati v dobrotah Casali.

Vedno prepoznavno Casali tropsko vzdušje so napolnili in razgibali prijetni ritmi, za katere je poskrbel DJ Pero; »zaplesale« pa so tudi brbončice obiskovalcev. Vsem prisotnim so simpatične hostese namreč v pokušino ponudile posebno in omejeno izdajo »Shot of the Year« Rum-Kokos kroglic z okusom pomaranče, ki prinašajo svež veter sladkih okusov na prodajne police. Letošnji okus sladke pomaranče je le pika na i tekoči sredici s pravim rumom iz sladkornega trsa, večjim slojem nežno topljive mlečne čokolade s kakavom iz lastne pražarne in drobno nastrganega kokosa v Casali kroglicah.Dobro zamišljena mešanica prave energije, ambienta, družbe pravih ljudi, osvežilnih Havana koktajlov ter posebne poletno-osvežilne kombinacije čokolade in sadnega okusa pomaranče je navdušila tudi številne znane obraze, ki tega niso želeli zamuditi. Zares prijetno vzdušje pa so začutili tudi mnogi mimoidoči, ki so prav tako lahko poizkusili letošnjo Casalijevo pomarančno novost.

Otok Casali in tradicionalna po-službena zabava sta tudi tokrat upravičila svoj sloves, zato so se mnogi ob slovesu že vnaprej spraševali, kaj jih zna pričakati naslednje leto. Novo presenečenje, seveda.

Galerija
Značke: casali, zabava

Članki iz rubrike