Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 19.06.2020 12:28:39

Casali After Work party: Zabava, ki bi morala bit vsak teden!

Casali
Agencija Vodik
Več kot očitno se je poznalo nekaj mesečno zatišje na družabni sceni, saj je letošnje druženje ob začetku poletja, ki ga na neformalen način vedno obeleži tradicionalna Casali After work zabava, dodobra razgrelo vse sproščenih užitkov in druženja željne.

Zapriseženi ljubitelji Casalijevih dobrot, predvsem znanih čokoladnih kroglic, so le dočakali dan, ko so se minulo sredo po dolgem času ponovno lahko prepustili zares prijetnemu druženju na splavu ob priljubljenem ljubljanskem lokalu Makalonca. Ni lepšega, kot sprostiti se po delovnem dnevu in v družbi enako mislečih zaplesati, se zaplesti v lahkotno kramljanje in, seveda, uživati v dobrotah Casali.

Vedno prepoznavno Casali tropsko vzdušje so napolnili in razgibali prijetni ritmi, za katere je poskrbel DJ Pero; »zaplesale« pa so tudi brbončice obiskovalcev. Vsem prisotnim so simpatične hostese namreč v pokušino ponudile posebno in omejeno izdajo »Shot of the Year« Rum-Kokos kroglic z okusom pomaranče, ki prinašajo svež veter sladkih okusov na prodajne police. Letošnji okus sladke pomaranče je le pika na i tekoči sredici s pravim rumom iz sladkornega trsa, večjim slojem nežno topljive mlečne čokolade s kakavom iz lastne pražarne in drobno nastrganega kokosa v Casali kroglicah.



Dobro zamišljena mešanica prave energije, ambienta, družbe pravih ljudi, osvežilnih Havana koktajlov ter posebne poletno-osvežilne kombinacije čokolade in sadnega okusa pomaranče je navdušila tudi številne znane obraze, ki tega niso želeli zamuditi. Zares prijetno vzdušje pa so začutili tudi mnogi mimoidoči, ki so prav tako lahko poizkusili letošnjo Casalijevo pomarančno novost.

Otok Casali in tradicionalna po-službena zabava sta tudi tokrat upravičila svoj sloves, zato so se mnogi ob slovesu že vnaprej spraševali, kaj jih zna pričakati naslednje leto. Novo presenečenje, seveda.

Galerija
Značke: casali, zabava

Članki iz rubrike