turban eva mendes Dobra karma

Znana lepotica bi bila v samostanu, če bi nune ...

Jelena Karleuša Svet24.si

FOTO: Karleuša je tokrat presegla samo sebe

JANSA FB obljuba migranti Reporter.si

Število nezakonitih prehodov meje tudi pod ...

bejrut Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grozljivi prizori iz Bejruta: umrlo...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Občino Izola tresejo tudi nepremičninski posli

rtvs, radiotelevizija slovenija Odkrito.si

Počasen razpad RTV SLO

Tanja Žagar Njena.si

On je del življenja Tanje Žagar že 38 let

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 21.04.2020 11:06:31

Mastercard & vcita lansirala platformo 'Business Unusual'

“Business Unusual” je celostna rešitev upravljanja odnosov s strankami (CRM) in učenja, ki mikro in malim podjetjem z naborom orodij, do katerih lahko dostopajo prek ene same aplikacije, omogoča boljše upravljanje in vodenje poslovanja.

CRM start up, vcita, in podjetje Mastercard v Evropi, sta se povezala in s skupnimi močmi lansirala platformo "Business Unusual", celovito rešitev za učenje in upravljanje v pretežno digitalnem svetu, posebej zasnovano za mikro in mala podjetja.

Platforma „Business Unusual“ bo pomagala podjetjem boljše upravljati in voditi njihov posel, tako da jim bo ponudila nabor orodij, ki vključuje:
• Upravljanje s strankami
• Fakturiranje
• Elektronsko izdajanje računov
• Spletno načrtovanje
• Trženje preko e-pošte
• Platformo za izobraževanje in učenjeZlasti zasnovana za mikro in mala podjetja, bo platforma pomagala avtomatizirati splošne administrativne naloge iz ene same aplikacije.

Platforma „Business Unusual“ bo v prid uporabila obsežno evropsko partnersko mrežo podjetja Mastercard in jim omogočila, da podpirajo svojo bazo strank malih podjetij s storitvami, ki presegajo tradicionalno bančništvo. Storitev bo lastnikom malih in mikro podjetij ponujena brezplačno za 3 mesece od prijave, edinstvena rešitev pa je zasnovana tako, da bo kos takojšnjim, kot tudi dolgoročnim poslovnim potrebam lokalnih podjetij in podjetnikov.

Platforma „Business Unusual“ podpira lastnike malih podjetij, da svoja podjetja vodijo bolj digitalno. Na platformi uspešni lastniki malih podjetij ponujajo ne le praktične nasvete, temveč tudi svoje zgodbe o uspehih in neuspehih, ter tako svoje podjetniške izkušnje delijo z drugimi. Da bi malim in srednjim podjetjem pomagali pri učenju in uporabi novih znanj v teh težkih časih, posebej za to razvita vsebina izpostavlja edinstvene izzive, s katerimi se trenutno spopadajo. Viri razkrivajo, kako seliti svoje poslovanje na splet, ostati na daljavo povezani s strankami in načrtovati za prihodnost. Ker je učno središče zgrajeno znotraj upravljanja odnosov s strankami (CRM), lahko uporabniki takoj, z le nekaj kliki, preizkusijo, kar so se naučili.

Adi Engel, vodja poslovnega razvoja iz podjetja vcita, je dejal: "Pri gradnji platforme smo se oprli na dve naši najpomembnejši razmerji - prvo, s podjetniško skupnostjo, ki nas obdaja: uporabniki vcita, ki so se zbrali, da bi svojim kolegom ponudili nasvete in podporo pri upravljanju negotove gospodarske pokrajine; in drugo, s podobno mislečo ekipo iz podjetja Mastercard, s katerim si delimo prepričanje, da lahko s skupnim sodelovanjem pomagamo podjetjem, ki so hrbtenica naših gospodarstev, da iz te situacije pridejo močnejši, s trdnimi temelji za uspeh."

Marcus O’Toole, podpredsednik in vodja segmenta za mala podjetja pri Mastercard Evropa, je dejal: „Veseli nas, da lahko naznanimo to novo partnerstvo z vcita, ki bo lastnikom mikro in malih podjetij omogočilo, da v teh kritičnih časih dosegajo učinkovitost svojih podjetij. To partnerstvo temelji na naši želji, da postanemo izbrani partner za podjetja vseh velikosti tukaj v Evropi in po vsem svetu. S partnerstvom z vcita in lansiranjem „Business Unusual“ nudimo resnično pomoč malim podjetjem, medtem ko v svoje poslovanje vgrajujejo primarno digitalne zmogljivosti. Kadar trpijo mala podjetja, trpijo tudi lokalna gospodarstva, in Mastercard z veseljem podpira te pomembne stebre naših skupnosti."

Značke: mastercard, vcita

Članki iz rubrike