mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 03.04.2020 15:53:31

Učenje od doma: Girls4Tech - brezplačne spletne lekcije na področju znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike

V luči trenutnih razmer se danes šole, učitelji in starši soočajo s številnimi izzivi, potreba po iskanju virtualnih možnosti za učenje pa je vedno večja. Zdaj, ko so otroci doma, jim lahko nove poučne spletne vsebine nudijo zabaven način spoznavanja z novimi, aktualnimi temami ter znanji.

Poleg rednih učnih načrtov je zdaj v času nenehnega tehnološkega razvoja pomembno tudi, da otroci že od malega pridobivajo znanja s področja digitalnega razvoja, tehnologije, kibernetske varnosti, spletnih prevar in drugih aktualnih področij.

Zato je Mastercard z naborom novih spletnih kreativnih izobraževalnih virov razširil dostop do svojega poznanega učnega načrta STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematic), imenovanega Girls4Tech ™, ki ponuja dragoceno znanje s področja znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike.


Skozi novo predstavljeno spletno mesto Girls4Tech Connect lahko učitelji in starši zdaj brezplačno in enostavno prenesejo lekcije, s katerimi lahko otroci iz udobja svojih domov ali kjerkoli po svetu spoznajo aktualne teme s področja znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike.

Girls4Tech je v svojih šestih letih obstoja prek aktivnosti, ki temeljijo na raziskavah in izzivih iz resničnega sveta, vključil več kot 800.000 učencev z vsega sveta. Vse to s poslanstvom spodbuditi več deklet, da se odločijo za kariero s področja znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike ter zmanjševanja razlik med spoloma na teh področjih.

Za več informacij o Girls4Tech in dostop do spletnih lekcij obiščite spletno stran Girls4Tech Connect.

Značke: mastercard, šola

Članki iz rubrike