sprememba Dobra karma

Saturn se obrača direktno, kar za nas pomeni ...

Simona Kustec Svet24.si

Kustečeva prejela rezultate testiranja, do tega ...

janez jansa aleksandra pivec Reporter.si

Aleksandri Pivec šteti dnevi tudi v Janševi ...

ukc ljubljana Svet24.si

UKC Ljubljana se polni, hospitaliziran tudi ...

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Carmela Mosquera Njena.si

Ljubezen po domače: Resnica o Kolumbijki je ...

jz
jz
3 27.12.2019 20:41:50

SVINJARIJA! Zakaj se musliman ne bi smel veseliti BOŽIČA! (foto)

Reuters
V Angliji je izbruhnil pravi škandal, ko so se nestrpneži na družbenem omrežju spravili na slovitega boksarja Amirja Khana.

Nekdanji boksar je na družbenem omrežju objavil fotografijo cele svoje družine, kako stojijo pred božičnim drevescem v pižamah z božičnim motivom. Khan je vsem zaželel vesele praznike. Lepo in zelo spoštljiva poteza, ki pa je naletela na zelo negativne odzive. Khan je namreč musliman in ogromno ljudi mu je pisalo zelo negativne, žaljive, celo grozilne komentarje pod to objavo. To je Khana tako razjezilo, da je objavil sporočilo, da je šokiran nad sovraštvom, ki je velo iz nekaterih komentarjev.

Nekaj podobnega se je zgodilo tudi enemu najboljših nogometašev na svetu, Mohamedu Salahu (ravno tako muslimanu), ko je objavil na družbenem omrežju fotografijo z ženo in hčerko pred božičnim drevescem. 

Ali se muslimani ne smejo veseliti prazničnega vzdušja, ki v tem času zajame skoraj cel zahodni svet? Smo postali tako nestrpni, da ne dopuščamo soljudem niti trohice veselja, ki ga delimo med seboj. Božič iam v sebi sporočilo miru, sožitja in spoštovanja, tako da...

Značke: muslimani, božič

Članki iz rubrike