helena blagne Dobra karma

58. rojstni dan Helene Blagne: začenja odmik od ...

urška-šobak Svet24.si

Zbirateljica pozabljenih receptov

cvikl legan xx Reporter.si

To so mastno plačane mednarodne službe za ...

Milan Brglez Svet24.si

»Žal ni nikogar, ki bi lahko v tej državi ...

Screenshot 2021-05-08 at 20.02.01 Necenzurirano

Zakaj imajo dan zmage raje v Berlinu kot pri nas ...

elena-costrov Njena.si

Sanjski Gregor o tem, zakaj je v resnici izločil ...

Dejan Vunjak, sestra Tina in oče Branko Jovanović Vunjak - Brendi Njena.si

Dejan Vunjak počastil spomin na očeta Brendija

T. R.
T. R.
0 26.12.2019 12:55:47

Zaključek božične turneje Dražena Zečića in Marka Škugorja v Zagorju!

Marko Škugor in Dražen Zečić sta na božični turneji obnorela Slovenijo, tokrat pa je napočil čas, da se poslovita od slovenskega občinstva - ne zamudite njunega zaključnega koncerta, ki bo v ponedeljek, 30. 12. 2019 v Zagorju ob Savi (vstop bo prost)!

Eden najelitnejših in najbolj iskanih pevcev na celotnem Balkanu ter prvi glas Dalmacije. S temi besedami hrvaški mediji opisujejo legendo zabavne glasbe, Dražena Zečića in neverjetnega tenorista, Marka Škugorja, ki ju Slovenci preprosto obožujemo. Dvorane, v katerih sta v letošnjem decembru imela koncerte v sklopu božične turneje, so pokale po šivih, pred njimi pa se je že nekaj ur pred spektaklom vila dolga vrsta oboževalcev, ki so komaj čakali, da zvezdi hrvaške glasbe stopita na oder.

JK 064

''Evforija ob pričakovanju začetka njunih spektaklov je nekaj nedoživetega.''

Polne dvorane obiskovalcev glasno skandirajo vse dokler ne stopita na oder. Hvaležnost, ki jo ob tem čutita do obiskovalcev, pa jim povrneta tako, da jim zapojeta z dušo in telesom. Nastopila sta v Ljutomeru, Podčetrtku, kjer sta ju spremljala tudi Ping Pong Party Band ter Aktualova galama, Šempetru pri Gorici, kjer ju je spremljal Ping Pong Party Band, Novem mestu, kjer sta ju spremljala Aktualova galama ter Mark Zebra, Dravogradu, kjer ju je spremljal Ping Pong Party Band in v Velenju, kjer sta ju spremljala Aktualova galama ter Mark Zebra.

JK 034

''Ta turneja je tako posebna zato, ker jo pripravljamo z ekipo, v kateri so moji dobri prijatelji. Zabavamo se, to energijo pa prenesemo tudi na oder. Zelo rad pridem k vam, ker me ljudje prevzamejo s svojo energijo, saj se najdejo v mojih pesmih,'' je o turneji povedal Dražen Zečić.

Pridružuje se mu tudi Marko Škugor, ki pravi, da je občutek neverjeten. ''Zelo sem užival, zato hvala organizatorju Event24, radiu Aktual in vsem obiskovalcem, ki so skupaj z nami ustvarili neverjetno atmosfero,'' dodaja in pravi, da Slovencem v tem prazničnem času želi srečen božič ter vse najboljše v novem letu. V teh lepih željah se mu je pridružil tudi Dražen Zečić, ki nam je zaželel, da bi bili zdravi, mirni, ljubeznivi in da bi znali uživati v trenutku.

JK 007

Veliki zaključek neverjetne turneje pa nas čaka v ponedeljek, 30. decembra 2019, ko bosta v Zagorju ob Savi, vse od 21. ure dalje, navduševala s svojimi največjimi uspešnicami. Obiskovalce bo ogrevala tudi Aktualova galama, vsekakor pa Zasavce čaka koncertni spektakel brez primere. Vstop je prost, dogodek pa je omogočila Občina Zagorje ob Savi

1080x1080-01

Članki iz rubrike