krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

marko stanković Njena.si

Talent Marko kaznovan zaradi nasilnega videa

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

G. Z.
G. Z.
0 27.09.2019 14:31:04

Tara, ki je zares Majda, bo spet Karma!

Za eno noč se vrača Karma - 30. oktobra v Areni Stožice na NAJVEČJEM DeeJay Time dogodku doslej!
Promocijsko gradivo
Če ste ob prelomu tisočletja radi prepevali in plesali ob hiti, kot so Amore mio, Sedam dana, Prije nego mi haljinu svučeš, Temperatura in Malo pomalo, boste veseli novice, da se bo skupina Karma 30. oktobra za eno noč vrnila iz glasbenega pokoja.

Vsega je kriv Dean on the Mike, na katerega pobudo bodo Stožice 30. oktobra gostile največjo 90/00s zabavo v tem delu Evrope. Ob originalni ekipi DeeJay Time in Scooterjih bodo tam zapeli tudi Jan Plestenjak, Anja Rupel, Miran Rudan, Flirrt, Colonia, 4Fun, Mambo Kings, Dadi Daz, Kingston in še kakšen skriti gost, le za en nastop pa se bosta iz pokoja vrnila tudi Tara in Neno z največjimi hiti Karme.

karma
Za eno noč se vrača Karma - 30. oktobra v Areni Stožice na NAJVEČJEM DeeJay Time dogodku doslej!
V.L.

Če smo natančni, se je glasbeno upokojil le moški del ene globalno najuspešnejših dance skupin iz regije. Potem, ko je s pajdašema osvojila tudi Češko, Slovaško, Poljsko, Ukrajino in s kratkimi krilci obnorela še Ruse, Kitajce, Indonezijce, Korejce in Japonce, se je Tara, ki je v resnici Majda Šušelj in je slovenskih korenin, prelevila v uspešno solistko. Sceno že tri leta osvaja s producentom Ivanom Zakom, s katerim ravno končujeta novo, že peto skupno skladbo.

Neno in Karma sta Deana obiskala v studiu Radia Salomon, kjer so obujali spomine na številne nastope in sodelovanja (ob avtorskih skladbah se je v anale zapisala obdelava Plestenjakovega Tvojega songa), Tara pa je v akustični izvedbi še enkrat več pokazala, da je odlična, ne le še vedno zelo privlačna, pevka.

IMG_0480
Za eno noč se vrača Karma - 30. oktobra v Areni Stožice na NAJVEČJEM DeeJay Time dogodku doslej!
Gregor Zalokar

Ob primerjavi današnjih časov s tistimi ob prelomu tisočletja, je izpostavila, da so se takrat glasbeniki več družili, Neno pa je opozoril na minljivost današnje glasbe: »Včasih so bili hiti res hiti in zato je glasba 90. in 00. let še vedno priljubljena tudi pri generacijah, ki jo šele odkrivajo. Danes se skladbe vrtijo dva meseca in grejo v pozabo. Še v naših časih, so se po pol ali celo leto, v 80. letih pa sem kakšno ploščo lahko vrtel več let.«

DSC01997
Za eno noč se vrača Karma - 30. oktobra v Areni Stožice na NAJVEČJEM DeeJay Time dogodku doslej!
vl

Spomnili so se tudi mode. Neno je nosil hlače na zvonec in čevlje z visoko peto: »To so bili odštekani časi, ko je bilo dovoljeno vse.« Tara je dodala, da se je vedno oblačil nekoliko po svoje in se spomnila tudi ličenja: »Vse je bilo zelo pisano, nosili so se čopki, bleščice. Zdaj, ko se vrača moda tistega časa, je na srečo to vseeno malo bolj umirjeno, včasih pa so bili ljubitelji plesne glasbe tako nakrancljani, da so jim pravili kar maškare.« Kot kaže pa na retromanijo 90. in 00. let ni imuna niti Hrvaška: »Pri nas so priljubljeni 'trash partyji', s hiti, za katere ti je malo nerodno priznati, da so ti všeč, a to je muzika za žur. Minea, I Bee (Ivana Banfić) in Ella so se recimo povezale in nastopajo skupaj na takih zabavah pa jim ne zmanjka dela, čeprav so bile vmes že v čisto drugih poslih.«

ZADNJA PRILOŽNOST za NAJCENEJŠE VSTOPNICE!

Vstopnice za največjo DeeJayTime Back In Time zabavo doslej in edinstveno vrnitev zasedbe Karma nevzdržno pohajajo, zato si svojo po najnižji ceni zagotovite na Eventimu, bencinskih servisih Petrol in Mynight.si!

FB_828x315

Članki iz rubrike