Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 25.09.2019 08:42:57

NEVERJETNO! Vsa družina lahko tekme spremlja že za veliko manj denarja

Od septembra dalje lahko uporabo mobilne telefonije pri Telemachu združite s svojimi družinskimi člani in tako veliko prihranite pri mesečni naročnini, kar pomeni, da bodo nižji tudi stroški spremljanja tekem prek mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Z razvojem mobilne tehnologije je žal prišlo tudi do višjih mesečnih stroškov, ki seveda bremenijo predvsem družinske proračune. Zato se je podjetje Telemach odločilo za potezo, ki bo zagotovo razveselila predvsem tiste, ki imajo znotraj gospodinjstva sklenjenih več mesečnih naročnin. Pri mobilnih paketih VEČ so namreč omogočili družinske popuste, ki ponujajo povezovanje do štirih uporabnikov mobilne telefonije, ki imajo isti naslov. Vsak od družinskih članov pri tem izbere svoj želeni paket, povezane storitve pa vsem članom omogočajo nižjo mesečno naročnino. Izbrani paketi tako ostajajo enaki, vendar boste za iste količine plačali bistveno manj! Seveda boste še naprej lahko uživali v vseh vsebinah, v katerih ste uživali do zdaj, celotna družina pa bo lahko skupaj uživala tudi v vseh športnih vsebinah, ki jih na dopustu ali ob kakšni drugi priložnosti spremljate s pomočjo mobilnega telefona, vse skupaj pa tudi za 288 evrov ceneje! 

Družinski popusti za mobilne pakete VEČ omogočajo do 288 evrov letnega p...
Družinski popusti za mobilne pakete VEČ omogočajo do 288 evrov letnega prihranka.
Telemach

Več vas je, več prihranite!

Telemach tako ponuja zajeten prihranek na letni ravni pri plačilu mobilnih storitev. Poročilo Agencije za komunikacijska omrežja in storitve (AKOS) navaja, da povprečni mesečni izdatek osebe za mobilno telefonijo znaša 17 evrov. V primeru, kjer bi se povezali štirje družinski člani in pri tem izbrali paket NAJVEČ, dvakrat paket ŠE VEČ in ponudbo za otroke VEČ IMAM, bi povprečni mesečni izdatek na osebo znašal le 13 evrov, kar je še nižji izdatek od tistega, ki so ga anketiranci v raziskavi AKOS-a opredelili kot primernega za plačevanje mobilnih storitev.

Telemach-Druzinskaponudba

O Telemachu

Podjetje Telemach je ponudnik fiksnih storitev in najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve z najbolj prodajanimi paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega.


Poznate cene paketov?


Mesečna naročnina pri posameznem paketu se znižuje z več povezanimi člani.


V primeru povezanih štirih članov je paket NAJVEČ, ki omogoča neomejeno uporabo prenosa podatkov in komuniciranje, na voljo že za zgolj 16 evrov mesečne naročnine. Paket ŠE VEČ, ki velja za najbolj prodajani mobilni paket na slovenskem trgu, bo pri povezovanju štirih članov na voljo za 13 evrov mesečne naročnine, za paket VEČ pa bodo uporabniki v tem primeru odšteli 5 evrov mesečne naročnine.

Telemach tako vsem generacijam, zahtevnim in manj zahtevnim uporabnikom, prinaša še ugodnejšo uporabo mobilnih storitev in kot prvi na trgu povezuje svoje uporabnike brez omejevanja ali skupnih kvot posameznih elementov mobilnega paketa. Vsakdo uživa v tem, kar mu prinaša izbrani paket, tudi v brezskrbni uporabi interneta ob spremljanju športnih prenosov, nižja je le cena mesečne naročnine. 


Komuniciranje na letni ravni ugodnejše za 288 evrov


Družina, ki si z izbiro štirih paketov NAJVEČ zagotovi neomejeno komuniciranje – neomejen prenos podatkov, količina klicev in SMS-sporočil v Sloveniji in EU – s Telemachovimi družinskimi popusti letno prihrani kar 288 evrov.

Članki iz rubrike