Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ue
ue
0 22.09.2019 17:04:41

'SOVRAŽNIKA', a velika PRIJATELJA! Svetovno najbolj znana SLOVENCA, na skupni večerji, kjer se jima je pridružil tudi filmski zvezdnik...

Fotografija je simbolična.
profimedia
Včasih je klubska pripadnost celo bolj pomembna od nacionale povezanosti. Toda največkrat se zgodi, da kljub vsemu 'kri ni voda'!

V soboto, po polfinalni tekmi španskega košarkarskega superpokala, ki si ga je ogledal tudi Luka Dončić s prijatelji, so v madridu skupaj odšli na pozno (za Slovenijo, ne za Španijo) večerjo. Seveda so na skupno večerjo povabili tudi slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, ki je tisti dan odigral tekmo španskega prvenstva s svojim Atleticom in odigral s Celto iz Viga le 0:0. No, v Španiji ni prav običajno, da gredo skupaj na večerjo člani Atletica in člani mestnega tekmeca Reala, toda v tem primeru se naredi seveda izjema. Luka in Jan sta se družila še, ko je bil Luka član Reala in kot kaže izkoristita vsako priložnost za druženje, ko se najdeta skupaj.

No, na večerji so se Luki in Janu pridružili še košarkarski reprezentant Luka Rupnik, pa nekdanji košarkar Aleksandar Aco Tomić in še, presenečenje, srbski filmski igralec Darko perić, ki je zablestel in požel svetovno slavo v španski nadaljevanki La Casa de Papel.

Značke: madrid, večerja

Članki iz rubrike