uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

ue
ue
0 22.09.2019 17:04:41

'SOVRAŽNIKA', a velika PRIJATELJA! Svetovno najbolj znana SLOVENCA, na skupni večerji, kjer se jima je pridružil tudi filmski zvezdnik...

Fotografija je simbolična.
profimedia
Včasih je klubska pripadnost celo bolj pomembna od nacionale povezanosti. Toda največkrat se zgodi, da kljub vsemu 'kri ni voda'!

V soboto, po polfinalni tekmi španskega košarkarskega superpokala, ki si ga je ogledal tudi Luka Dončić s prijatelji, so v madridu skupaj odšli na pozno (za Slovenijo, ne za Španijo) večerjo. Seveda so na skupno večerjo povabili tudi slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, ki je tisti dan odigral tekmo španskega prvenstva s svojim Atleticom in odigral s Celto iz Viga le 0:0. No, v Španiji ni prav običajno, da gredo skupaj na večerjo člani Atletica in člani mestnega tekmeca Reala, toda v tem primeru se naredi seveda izjema. Luka in Jan sta se družila še, ko je bil Luka član Reala in kot kaže izkoristita vsako priložnost za druženje, ko se najdeta skupaj.

No, na večerji so se Luki in Janu pridružili še košarkarski reprezentant Luka Rupnik, pa nekdanji košarkar Aleksandar Aco Tomić in še, presenečenje, srbski filmski igralec Darko perić, ki je zablestel in požel svetovno slavo v španski nadaljevanki La Casa de Papel.

Značke: madrid, večerja

Članki iz rubrike