stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 08.08.2019 19:02:05

Po lanskem uspehu se največja rekreacija na prostem vrača v Arboretum!

Migimigi dan 2019, ki združuje več kot 30 športnih vadb, predavanj in delavnic v družbi največjih imen iz sveta fitnesa, prehrane in športa na enem mestu, se bo odvil v soboto, 21. septembra 2019 v Arboretumu Volčji Potok.

Po lanskoletnem uspehu (kako je bilo lahko preverite >>> tukaj), ko je na največji rekreaciji na prostem zamigalo več tisoč ljudi in na noge praktično dvignilo cel Arboretum, se Migimigi team športnih strokovnjakov znova vrača v prelep Arboretum Volčji Potok. 

Predstavljamo letošnjo ekipo športnih strokovnjakov

Z obiskovalci bodo migali Patricia Pangeršič, Petra Ugrin Parovel, Ana Kersnik Žvab iz kluba Devayani, Urška Rihter iz Centra Celote, Tinkara Končar iz Tinks Yoga centra, Denis Porčič - Chorchyp iz kluba borilnih veščin Samurai, Indira Ekić in Matic Kolenc, Nataša Gorenc, Sebastjan Simler, Manja Zadel in Jasmina Hafner, Mario Sambolec z ekipo dr.Feelgood, Klemen Maček iz Slimmax vadbenega centra za ženske, Manca Šepetavc, ekipa 4P fitnesa - Maja Dobnikar, Tamara Smonker, Iva Jurov, Nik Žlak, Robert Rus, Viktorija Manzinni, Anže Spreizer in Anja Šivic ter ekipa BODIFIT fitnesa - Irena Skuk, Asja Pajk, Gregor Stele in Katja Frol Štefan.

Pridružili pa se jim bodo tudi vrhunski Migimigi ambasadorji

Z nami bodo energični Trkaj, aktualna miss športa Dora Markun, selektor državne kolesarske reprezentance Andrej Hauptman in gorski reševalec GRS Kamnik Matjaž Šerkezi.

Kaj se bo dogajalo? Migalo, migalo in še enkrat MIGALO!

Obiskovalci bodo lahko spoznavali, opazovali in preizkušali športne vadbe - BOOTYCAMP, RESET WORKOUT, SALSATION, FIT PRENATAL in še mnoge druge, poslušali bodo zanimiva predavanja vrhunskih predavateljev, se udeležili Migimigi teka po Arboretumu in še in še. Poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše, saj jih čaka vrsta zabavnih aktivnosti.

Letos je dogodek požel neverjeten uspeh 

Zanimanje ljubiteljev športa, fitnesa in zdrave prehrane je neizmerno. Na dan odprtja prijav na dogodek so se obiskovalci množično zgrnili na spletno stran migimigidan.si in zapolnili prvih 1000 mest, ki so ponudila brezplačen vstop v Arboretum Volčji Potok na dan dogodka. 

Bi se tudi vi želeli udeležiti najbolj migimigastičnega in zabavnega dne? Število obiskovalcev NI omejeno, zato lahko svojo prijavo še vedno ODDATE >>> TUKAJ in pridružite najbolj zadovoljnim obiskovalcem, ki se vsako leto znova vračajo v Arboretum. Ker so se prva brezplačna mesta že zapolnila, boste s prijavo prejeli posebni 30 % popust na ceno vstopnice v Arboretum, pri čemer boste za vstopnico odšteli največ 6 evrov

migimigi

Več informacij lahko dobite >>> TUKAJ. 

Članki iz rubrike