1_senidah Svet24.si

FOTO: Senida svoje mednarodne slave ni načrtovala

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: preverite svoje misli o ...

hematologija-ukclj, samo-zver, krvni-rak Svet24.si

Dr. Samo Zver: Nisem bolnik, imam pa bolezen. ...

balon, pismo, pismo božičku Svet24.si

FOTO: Na jasi je našel pismo Božičku. Priletelo...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Sandra Auer in Stojan Auer Njena.si

Sandra Auer postala čisto drug človek

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar ni več takšna!

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 19.06.2019 10:57:15

V Tivoliju tokrat prek 400 trojk na stezi in ena na odru

Pred dnevi so v ljubljanskem parku Tivoli izvedli že četrti Merkur Zavarovalnica Business Run Ljubljana, atraktiven tekaški dogodek, katerega osnovni DNK profil je sestavljen iz teka, hoje, mreženja in druženja med sodelavci ter odlične kulinarike in žive glasbe.

Letos so organizatorji na sončno četrtkovo popoldne gostili več kot tisoč šeststo ljubiteljev teka, glasbe in dobre hrane, od tega se je več kot štiristo trojk pomerilo na malce spremenjeni 3,5-kilometrski krožni trasi v Tivoliju. Tudi letos so nekateri tekli bolj zaradi druženja, drugi pa nadvse tekmovalno. Zato velja omeniti najboljše: v kategoriji ženskih ekip je vnovič zmagala trojka z imenom Atlantic punce (43:48) pred ekipama Travelover (44:40) in Amicus 6 (45:00), med mešanimi ekipami so bili najboljši Gledring Withcar 2 (36:20) pred Ultrales Inženiringom (38:48) in Pomgradom (42:16), med moškimi pa je zmagala trojka Gledring Withcar (33:28) pred Selectbox Race Teamom (34:45) in Španom (37:36).

BusinessRun2019_5114_190613_VP

Še najbolj zaželena trojka četrtega Merkur Zavarovalnica Business Runa pa se je tokrat predstavila dve uri zatem, ko je zadnji tekač prispel v cilj, in sicer na odru dvorane Tivoli. Tam so za zabavo in ples, ki se je potegnil prek polnoči, poskrbeli Nina Pušlar, Zlatko in Klemen Slakonja. Kot vselej je za izvrstna kreativna kulinarična doživetja poskrbel Jezeršek Catering.

Več o četrtem Merkur Zavarovalnica Business Runu Ljubljana, vključno z rezultati, najdete na http://businessrunljubljana.si/rezultati-teka-2019/.

Se vidimo, podružimo, odtečemo, najemo in zaplešemo tudi drugo leto na jubilejnem petem Merkur Zavarovalnica Business Runu Ljubljana!

Galerija
Značke: tek, druženje, šport

Članki iz rubrike