tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 6. julija

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 18.06.2019 11:14:27

SVET IGRAČ 4: Risanka s pravimi vrednotami navdušila prve gledalce

Da je vsak konec lahko tudi nov začetek, so ugotovili prvi gledalci težko pričakovane družinske animirane komedije SVET IGRAČ 4 (Toy Story 4).

Premiera v ljubljanskem Koloseju je navdušila – otroci so ob igračkah, ki vedno znova oživijo, stiskali pesti za svoje junake in se zraven pošteno nasmejali, odrasli pa so skozi simpatično in nadvse zabavno zgodbo odkrili vrsto sporočil o vrednotah, ki jih želimo predati našim najmlajšim. Prijateljstvo, strpnost, vzajemna pomoč in predanost tistim, ki jih imamo radi, so samo nekatere izmed njih.

Dogajanje v Koloseju je bilo pestro tudi pred začetkom filma, saj so se otroci zabavali na delavnicah poslikave obraza, ki jih je pripravil Minicity in v kotičku Baby Centra sestavljali kocke in ustvarjali s plastelinom. Pred Kolosejem so si obiskovalci lahko ogledali čisto pravi avtodom podjetja Adria Holidays, ki je na las podoben tistemu, s katerim so se igračke v filmu odpravile na potovanje. Po premieri pa so se obiskovalci posladkali še s Palačinkami Takoj! in Linolado gold, ki jih je zanje pripravil najhitrejši palačinkar na svetu.

Čeprav je od prvega dela franšize minilo že skoraj 14 let, je oživel spomin na glavne like priljubljenih risank . V družbi igralcev, ki so junakom posodili glasove v slovenski različici, so navdušili tudi tiste, ki so se v zanimivi in prisrčni svet igrač podali prvič.

NASLOV: Svet igrač 4


ANGLEŠKI NASLOV: Toy Story 4
ŽANR: družinska animirana komedija
REŽIJA: Josh Cooley
DRŽAVA: ZDA
JEZIK: angleški, sinhronizirano v slovenščino
SLOVENSKI GLASOVI: Aljaž Jovanović, Gasper Jarni, Nina Valič, Jure Mastnak, Goran Hrvačanin, Gorazd Žilavec, Uroš Potočnik in drugi.
SINHRONIZACIJA: Studio Ritem
DISTRIBUCIJA: 2i Film Slovenija

svet igrac 1

Značke: svet-igrač, risanka, kino

Članki iz rubrike