merceva Odkrito.si

Vrnitev po dveh desetletjih! Se še spomnite te ...

gabrielle carahan Svet24.si

Potrjeno: 22-letno hčer znanega glasbenika ...

laganje Petisvet.si

Prepoznajte znake in razkrinkajte lažnivce!

thordis-elva 2 Svet24.si

S svojim posiljevalcem je napisala knjigo o ...

zala kralj gašper šantl Svet24.si

Evrovizijski šok: napaka pri glasovanju, ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

Hajdi Korošec- foto 1 Njena.si

Nepričakovan udarec: Hajdi golo iskreno o raku

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 16.05.2019 10:51:37

V PLANETU KOPER SE 18. MAJA RUŠI ZID SLABIH NAVAD!

Pred vrati je sobota, 18.5., ko bo prvič na obali svoja vrata odprl največji trgovec športne prehrane v Evropi. Ekskluzivno se v prenovljenem delu največjega nakupovalnega središča na obali odpira najnovejša poslovalnica Polleo Sporta, v kateri bodo lahko prav vsi Primorci našli podporo za svoj aktiven in zdrav način življenja.

Polleo Sport, kot regionalni leader na področju športne suplementacije in fitnes opreme, nudi dom najboljšim blagovnim znamkam na področju športne prehrane, športnih oblačil in obutve, bio izdelkov, fitness in borilne opreme ter športnih ur. Pričakujejo vas svetovno priznane blagovne znamke kot so Optimum Nutrition, MyProtein, Under Armour, Nike, Reebok, Zoe, Everlast, Garmin, Polar, Samsung, Fitbit, GoPro in Suunto. Ob edinstvenem konceptu, kjer boste za svoj način življenja našli popolnoma vse izdelke, ki jih potrebujete in to na enem samem mestu, Polleo Sport s svojimi strokovno usposobljenimi ljudmi nudi tudi izjemno visok nivo svetovanja ne glede na to kakšen je vaš cilj.

Manuela Velić – Planet Koper: "Ob prenovi našega največjega nakupovalnega središča na obali smo želeli v ponudbo trgovin vnesti svežino, ter tisto kar ljudje iščejo in potrebujejo. Zavedamo se, da so ljudje na obali veliki privrženci športa in aktivnosti na prostem, zato smo jim želeli omogočiti dostop do ene izmed najboljših blagovnih znamk na področju zdravega in aktivnega življenjskega stila, ki v svojem asortimanu ponuja neverjetno širok izbor izdelkov za šport – od prehrane, do fitnes opreme, oblačil, bio prehrane in ur! Prepričani smo, da bodo v Polleo Sportu našli svoj dom prav vsi navdušenci nad športom!"

EKSKLUZIVNI POPUSTI IN AKCIJE
V soboto se bodo v novi poslovalnici nahajali najboljši popusti in izdelki za vse ljudi, ki skrbijo za svoje zdravje in želijo živeti aktivno in kvalitetno. Uživanje ob nakupovanju v Polleo Sportu se bo pričelo ob 9:00 zjutraj z najboljšo »happy hour« akcijo do sedaj, ki omogoča kar 40% popust na superge, 20% popust na pametne ure in 20% popust na vse proteine! Happy Hour se zaključi ob 11:00, ves čas pa ga bodo spremljale hostese z degustacijo čokoladic, napitkov in številnimi nagradami!

Od 11. ure naprej bo na voljo tudi kolo sreče, ki bo dodatno razvajalo vse obiskovalce!


DVOJNO RUŠENJE ZIDU SLABIH NAVAD!
Tradicionalno se ob odprtju Polleo Sporta ruši zid slabih navad, ki predstavlja zmago nad slabimi navadami, ki jih ima vsak posameznik. Slabe navade predstavljajo vse od tega, da se ljudje premalo gibajo, preveč kadijo, pijejo gazirane pijače, preveč sedijo, pa do tega, da jedo preveč mastne hrane, sladkorja ipd. Porušen zid slabih navad pomeni, da lahko slabe navade premagamo skupaj!

Zid slabih navad so do sedaj rušile največje športne zvezde kot so Ilka Štuhec in Guinessovi rekorderji Dunking Devils, no tokrat pa zid slabih navad rušita sestri Fabjan, ki sta prvi Slovenki, ki sta se uvrstili na turnir svetovne lige v odbojki na mivki!

Uraden del otvoritve se prične ob 15:45 uri z zborom ambasadorjev znamke in medijev, med katerimi bodo prisotni Ana Klašnja, Ines Erbus, Patricia Pangeršič, favoriti oddaje Fittest Family Street Brothers, Franko Bajc, Dora Markun, Nina Nikky, Edo Murić, ter številni drugi. Pod voditeljsko palico Uroša Bitenca se bo odvil celoten program od nastopa Ines Erbus, nagradnih iger, plesnega nastopa, Street Workouta do rušenja zidu slabih navad!

Ves dan pa vas bo zabavala glasba izpod rok DJ-a, degustacije, 15% popust na celoten asortiman, 30% celodnevni popust na superge, ter kupon za popust pri naslednjem nakupu!

Fabjan Sisters: "Veseliva se odprtja nove Polleo Sport poslovalnice in sva prepričani, da bo tudi primorski del Slovenije navdušen nad pestro in kakovostno ponudbo. Na obali sva preživeli res veliko časa zaradi treningov odbojke na mivki, tako da je nama ta del Slovenije domač in res pri srcu in v čast nama je, da lahko rušiva zid slabih navad v prvi Polleo Sport poslovalnici na Primorskem."

Članki iz rubrike