alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 31. maja

z najo Svet24.si

»Kdo ima v tem sistemu posebne potrebe: naši ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

varoslav-in-valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Valentina luksuz spremenila v ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 19.04.2019 14:03:03

Kultne barvice Jolly obnorele Slovenijo

S svojimi najljubšimi barvami sta si My Jolly Colours škatlo napolnila tudi ljubitelja barv in Jolly podpornika Robert Kranjec in njegova hčerka Pika.
Jolly predstavil novo zgodbo My Jolly Colours, ki v ospredje postavlja vaše najljubše barve.

Kultne barvice JOLLY, ene najbolj priljubljenih barvic na svetu z več kot 50-letno tradicijo, so nas navdušile z novo domiselno zgodbo, ki sega še korak dlje kot njihove personalizirane barvice z imenom.

Na ekskluzivnem dogodku v prodajalni Bags&More v Mercator centru Šiška je Jolly medijem in ljubiteljem ustvarjanja premierno predstavil novo kampanjo ‘My Jolly Colours’, ki v ospredje postavlja najljubše barve vsakega posameznika. Prvič na svetu si namreč lahko vsak izbere svoj izbor priljubljenih barv in z njimi napolni prazno Jolly škatlo s prostorom za 30 barvic. Ugotovili so, da so nekatere barve med bolj priljubljenimi in jih obogatili še z dodatnimi odtenki. Tako lahko določene barve na posebnih Jolly stojalih najdete tudi v 7 odtenkih. Tistih barv, ki vam med skupaj 60 barvami niso všeč, pa si enostavno ne izberete v svoj komplet. Prav tako pa lahko škatlo dopolnjujete le s posameznimi barvicami, ki jih hitreje porabite.

Foto 8

V svet najljubših barv je v družbi Jolly ekipe goste popeljala priljubljena igralka Tjaša Železnik, ki je že od otroštva ljubiteljica Jolly barvic, svojo strast pa zdaj prenaša tudi na hčerkico Marli, s katero zelo radi ustvarjata in sta si med prvimi izbrali svoje barvice. »Na Jolly barvice imam čudovite spomine. Najbolj sem bila vesela, ko mi je oče prinesel iz tujine nov velik paket, v katerem sta bili celo srebrna in zlata barvica, sicer takrat velika redkost. Spomnim se pa tudi, da se mi barvica Jolly ni nikoli zlomila, saj so res ime za kakovost v svetu barvic. Z mojo Marli zelo radi skupaj riševa in sem vesela, da smo se z Jolly našli pri tej domiselni zgodbi,« je razkrila Tjaša.Na dogodku so svojo izkušnjo izbiranja najljubših barv s svojimi otroci delile tudi ostale Jolly podpornice, tri izjemne in uspešne ženske, mame ter influencerke: Nika Veger (Beautyfullblog), Danijela Čutura Sluga (Mami na off) in Nina Držaj (Z ljubeznijo, mama).

Ker želi Jolly vso Slovenijo spodbuditi k temu, da ustvarja in se prepusti čudovitemu svetu barv, je na dogodku naznanil tudi posebno Jolly nagradno igro z lepimi nagradami. Spremljajte Jolly Slovenija na Facebooku in Instagramu in osvojite enega izmed 50 velikih paketov Jolly barvic po svojem izboru.

Značke: jolly, barvice

Članki iz rubrike