slavko ivančič 1 Odkrito.si

Umrla po hudi bolezni, znan Primorec žaluje

miša molk3 Svet24.si

Miša Molk brez dlake na jeziku o Zali in Gašperju

The Work Petisvet.si

Psihoterapija, kakršne kamere še nikoli niso ...

zala kralj, gašper šantl, evrovizija 2019, pesem evrovizije 2019 Svet24.si

Odzivi na slovenski nastop: Pomežikni trikrat, ...

ula furlan Svet24.si

Ima Ula Furlan popravljen nos?

andrej milutinovic Njena.si

Andrej Milutinovič: 'Nikoli ne bi imel debele ...

SoulGreg Artist Njena.si

Sin slovenskega glasbenika izgubil boj z boleznijo...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 19.04.2019 13:02:02

Tuševi dnevi hitrih disciplin za mlajše selekcije

Rok Perko, Andrej Šporn in Gašper Markič so se odzvali povabilu vodje programa otrok in mladine Boštjana Anderliča in na Krvavcu na Tuševih kampih delili svoje bogate izkušnje in znanje o hitrih disciplinah z mlajšimi selekcijami.

Smučarke in smučarje so po starosti razdelili na dva dela. Mlajši so na smučišču, ki ga je za ta namen RTC Krvavec posebej odprl in pripravil, vadili v ponedeljek in torek, starejši pa v sredo in četrtek.

Delo je potekalo v dveh sklopih. V prvem delu so bili ob prisotnosti svojih trenerjev deležni predelave osnov alpskega smučanja z demonstratorji ZUTS. V drugem sklopu pa je bila skupina vodena po posebej za njih pripravljenih smučarskih progah, terenskih oblikah in postavitvah, v katerih so po segmentih in navodilih Perka, Šporna in Markiča vadili osnove hitrih disciplin

Tako organiziranega kampa, ki je že tretji po vrsti,se je skupno udeležilo 223 smučarjev in smučark iz 23 društev članov SZS. Še enkrat zahvala Tušu, vodstvu RTC Krvavec ter teptalcem, ki so znali naše ideje in želje spremeniti v uporabne terenske oblike.

Članki iz rubrike