Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

šole, ponovni prihod, koronavirus, jesenice Svet24.si

Zdaj je znano, kdaj se v šolske klopi vračajo ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 19.04.2019 13:02:02

Tuševi dnevi hitrih disciplin za mlajše selekcije

Rok Perko, Andrej Šporn in Gašper Markič so se odzvali povabilu vodje programa otrok in mladine Boštjana Anderliča in na Krvavcu na Tuševih kampih delili svoje bogate izkušnje in znanje o hitrih disciplinah z mlajšimi selekcijami.

Smučarke in smučarje so po starosti razdelili na dva dela. Mlajši so na smučišču, ki ga je za ta namen RTC Krvavec posebej odprl in pripravil, vadili v ponedeljek in torek, starejši pa v sredo in četrtek.

Delo je potekalo v dveh sklopih. V prvem delu so bili ob prisotnosti svojih trenerjev deležni predelave osnov alpskega smučanja z demonstratorji ZUTS. V drugem sklopu pa je bila skupina vodena po posebej za njih pripravljenih smučarskih progah, terenskih oblikah in postavitvah, v katerih so po segmentih in navodilih Perka, Šporna in Markiča vadili osnove hitrih disciplin

Tako organiziranega kampa, ki je že tretji po vrsti,se je skupno udeležilo 223 smučarjev in smučark iz 23 društev članov SZS. Še enkrat zahvala Tušu, vodstvu RTC Krvavec ter teptalcem, ki so znali naše ideje in želje spremeniti v uporabne terenske oblike.

Članki iz rubrike