ženska pav Dobra karma

V vašem astro znaku prebiva žival. Preverite, ...

kamela, kamelji mladič Svet24.si

V ljubljanskem živalskem vrtu so dobili mladiče

žabjak, romsko naselje Reporter.si

Ko so gasilci po gašenju zapuščali naselje ...

Čevapčiči Svet24.si

Če ste zamrznili te čevapčiče in nabodalca, ...

DONIRAJ Necenzurirano

Prve državne donacije za Janševe medije

Natalija Verboten ob bazenu Odkrito.si

Natalija Verboten: "Že tretji mesec smo v popolni...

glasba 89 Njena.si

Usodno vino: Nina in Martin spet skupaj

ou
ou
0 17.04.2019 10:50:58

Dunking Devils z akrobatskimi nastopi na vlaku Slovenskih železnic

V sredo, 17. aprila 2019, se je pot Dunking Devilsov pričela na muzejskem vlaku v Novem mestu, nadaljevala pa v Trebnje, Višnjo goro, Grosuplje, Ljubljano, Domžale in Kamnik.

V kratkih šovih, ki so jih izvajali v živo pred obiskovalci vseh generacij in predstavniki medijev na železniških postajah, so predstavili delček tega, kar so že izvajali na vlakih. Na vlaku smo lahko videli akrobacije Dunking Devilsov s trampolina več metrov visoko, zabijanje košev, bruhanje ognja ...

Slovenske železnice vam z Dunking Devilsi ob tej priložnosti omogočajo tudi nižje cene vstopnic za njihov spektakel v ljubljanski dvorani Tivoli. Ponudba velja za vse, ki boste vstopnice kupili od danes do vključno tega petka do polnoči.

Z VLAKI SO POSTALI SVETOVNO ZNANI


Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils: "Sam si praznovanja naše 10. obletnice ne predstavljam brez norega podviga na vlaku. Zabijanje žoge na vlaku na Solkanskem mostu in Bohinjski progi je projekt, po katerem na pozna vsa Slovenija. Prav tako smo v preteklih letih tovorni vlak spremenili v akrobatsko igrišče, muzejski vlak pa smo kar preskočili! Tesno sodelovanje s Slovenskimi železnicami je dokaz, česa smo zmožni s sodelovanjem in se ne oziramo na to, kaj pravijo drugi, da je mogoče! Posnetke teh podvigov si je ogledalo več kot 30 milijonov ljudi po celem svetu. Ob naši 10. obletnici smo se zato odločili Peklenski parni Dunking Devils vlak popeljati po Sloveniji in tako omogočiti vsem, da si naš nor šov na vlaku ogledajo v živo!" je o tem prav posebnem projektu pred nastopom v Hali Tivoli 17. in 18. maja letos povedal Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils.

_DXL3397

Z NASMEHOM SE SPOMINJAJO SVOJIH ZAČETKOV
Ob svoji 10. obletnici so se Dunking Devils odločili posneti spletno serijo, v kateri si ogledajo svoje stare video posnetke. V videih delijo najbolj zabavne anekdote iz časa svojih začetkov, komentirajo neposrečene nastope in se spominjajo, kako so takrat razmišljali. “V tistih časih smo samo čakali na kakšno priložnost, da smo se lahko pokazali. Celo leto smo trenirali, da smo lahko na koncu imeli tri, štiri nastope. Trampoline smo prevažali kar na strehi od avtomobila, tudi po dežju,” svoje spomine deli eden od ustanovnih članov Marko Knafelc.

SLOVENSKI CIRQUE DU SOLEIL
Vse, kar so se naučili v teh 10 letih na svojih nastopih v tujini, bodo letos maja združili v 90-minutni adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE, ki bo gledalcem zagotovo vzel dih. Dunking Devils LIVE bo prvi slovenski akrobatski cirkus, ki bo združil največje slovenske talente, povabili pa so tudi nekaj vrhunskih gostov iz tujine. Poleg Dunking Devils bodo na spektaklu nastopili še Artifex, Flipping Art, LED Motion, Duo Kamikazete, Tjaša Dobravec, Travelers Duo in Da Move Crew. Kot so povedali Dunking Devils: “Pokazali bomo veliko več kot zabijanje košev. Obiskovalci bodo doživeli dih jemajoče trike na trampolinskem zidu, vratolomne skoke z ruske gugalnice in nore akrobacije na mini trampolinih. Povezali smo se tudi z drugimi slovenskimi akrobati, plesalci in ustvarjalci. Vse skupaj bo več kot 40 nastopajočih, v ozadju pa spektakel gradi ekipa približno 100 ljudi. Gre za nekakšen slovenski Cirque du Soleil,”

Galerija

Članki iz rubrike