Marko Cvek 2 Odkrito.si

VIDEO: Branko iz Ljubezni po domače: A pri 49-ih ...

reka danica lovenjak prekmurje Svet24.si

Kam se pred vročino skrijejo znani obrazi?

sveče Petisvet.si

Plameni ne oddajajo le svetlobe, ampak tudi ...

oZ-naslovka_ malteška pomoč Svet24.si

Kdo so slovenski črni vitezi? So humanitarci ali ...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

Miha Rodman Njena.si

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 04.04.2019 08:58:45

Regijsko tekmovanje v VR košarki z VR Lukom Dončićem

VR košarka z VR Lukom Dončićem
Promocijski material
8 nagrajencev iz Slovenije, Hrvaške, BIH in Srbije na ogled NBA tekme v sezoni 2019/2020

Za vse, ki konec marca niso doživeli slovensko obarvanega NBA košarkarskega spektakla v živo, Perutnina Ptuj s svojo najbolj prepoznavno in priljubljeno blagovno znamko POLI - katere ambasador je tudi NBA zvezdnik Luka Dončić – pripravlja regijsko košarkarsko tekmovanje v navidezni resničnosti z VR Lukom Dončićem. Velika promocijska aktivacija bo potekala v Sloveniji, na Hrvaškem, BiH in Srbiji, od 3. aprila do Poli maratona 1. junija 2019, ko bodo javno izžrebali srečne nagrajence. Osem njih bo Perutnina Ptuj peljala v Ameriko na ogled NBA tekme. Promocijska aktivacija ima tudi družbeno odgovorno noto – Perutnina Ptuj bo v začetku prihodnjega šolskega leta podarila pakete Poli žog izžrebanim osnovnim šolam ter tako v imenu Luke Dončića spodbujala učence k športu.

perutnina_doncic_vr_petke_6
VR košarka z VR Lukom Dončićem
Promocijski material

VR Poli Petke je velika regijska promocijska aktivacija s ciljem krepitve prepoznavnosti blagovne znamke POLI kot kakovostne, mladostne, duhovite in igrive znamke. Tako Dončića kot Poli odlikujejo te lastnosti. Poli Petke akcijo so v Perutnini Ptuj začeli snovati že lansko jesen. Vključuje ne le košarkarsko VR igro s 3D animacijo Dončića, temveč celostno platformo z zahtevnim zalednim sistemom, ki udeležencu omogoča, da svojo VR izkušnjo deli na socialnih omrežjih in se z njo poteguje za mamljivo nagrado. Sodelujoči imajo tudi priložnost, da se z Lukom povežejo v dobrodelnosti. Luka Dončić namreč z aplikacijo sprejema Hi5 petke, ki jih njegov virtualni dvojnik prejme v VR igri. Hi5 petke se nato pretvarjajo v pakete Poli žog, ki jih bo Perutnina Ptuj v začetku prihodnjega šolskega leta podarila izžrebanim osnovnim šolam ter tako v imenu Luke Dončića spodbujala učence k športu.

perutnina_doncic_vr_petke_2
VR petke
Promocijski material

perutnina_doncic_vr_petke_12
VR petke
Promocijski material

»Osrednji namen VR Poli Petke je aktivacija javnosti na dogodkih (čim več ljudi sodeluje v VR košarkarski tekmi), kakovostna izkušnja virtualne resničnosti in osebna interakcija z VR Lukom Dončićem, ki ima dobrodelno noto. VR rezultati se seštevajo v košarkarske žoge za osnovne šole. Slednje bo Perutnina Ptuj z namenom popularizacije košarke med mladimi osnovnim šolam izročila v prihodnjem šolskem letu. S spletnim deljenjem VR izkušnje in aktivaciji na socialnih omrežjih ter kančkom sreče pa bo osem nagrajencev odpotovalo v Ameriko na ogled NBA tekme v sezoni 2019/2020,« je ob predstavitvi izpostavil Slavko Ficko, direktor strateškega marketinga in razvoja v Skupini Perutnina Ptuj.

VR košarkarska igra, tekmovalnost in dobrodelnost akcije Poli Petke je začinjena še s Petke plesom in s Poli hitom Nori na petke, ki se zasidra v uho prav vsem. Video si lahko ogledate – tukaj. To vam bodo potrdili tudi študenti naravoslovnotehniške fakultete v Ljubljani, ki so v marcu preizkusili VR tekmovanja Poli Petke. Bili so navdušeni.

Termini in lokacije VR Poli petke v Sloveniji:
3.-4.4. PTUJ, Qlandia
5.-7.4. LJUBLJANA, Hipermarket Mercator Šiška
12.-14.4. CELJE, Planet Tuš Celje
15.-16.4. CELJE, Hipermarket Mercator Celje
18.-20.4. MARIBOR, Hipermarket Mercator Maribor

Letak -  PRVA STRAN
Nagradna igra poli petke
Promocijski material

Letak- DRUGA STRAN
Nagradna igra poli petke
Promocijski materialPodrobnejše informacije o poteku igre najdete na spletni strani www.petke.si.

Članki iz rubrike