900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 01.04.2019 11:06:23

Kako do brezhibno čistih tal, tudi ko imate hišne ljubljenčke?

Robotski čistilec tal iRobot Braava jet™ je zelo koristen za vsak dom in omogoča suho, vlažno in mokro čiščenje težko dostopnih mest v kuhinjah, kopalnicah in drugih majhnih prostorih.
Promocijsko gradivo
Hišni ljubljenčki prinašajo v dom toliko veselja in topline! V dom pa od zunaj prinesejo tudi nemalo umazanije, še posebej ob pestrih in pogosto blatnih spomladanskih dneh. Kako so lahko vaša tla, tudi ob nadobudnih hišnih ljubljenčkih, vedno brezhibno čista?

Imeti hišnega ljubljenčka je neprecenljivo doživetje. Leta druženja, prežeta z medsebojno ljubeznijo in pestrimi pustolovščinami. Ljubki štirinožci nas nasmejejo do solz in poženejo na dolge sprehode v naravo. Ob njih pa si pridelamo tudi marsikakšen siv las, saj je skrb za njih zahtevna, z blatnih sprehodov in potepov po travnikih pa prinesejo tudi nemalo umazanije.

Kako se je iRobot Braava jet obnesla v pasjem hotelu?

K sreči je tehnologija dandanes toliko napredovala, da lahko lastniki hišnih ljubljenčkov vsaj eno skrb – pomivanje tal – popolnoma odmislite. Robotski čistilec tal iRobot Braava jet™ je nov inovativni robot za mokro, vlažno ali suho brisanje tal v kuhinji, kopalnici ali drugih manjših prostorih, ki tla temeljito očisti tudi pod pohištvom, ob pohištvu, ob stenah in priključkih.

Navdušil je tudi lastnico pasjega hotela Pasja hiša, Katjo Vogrinec. "iRobot Braava jet se nam je pridružil pred tremi meseci in zadovoljni ugotavljamo, da nam prihrani pol ure dnevno ter da tla pomije enako natančno kot jaz, predvsem pa vsakodnevno," je povedala Katja Vogrinec in dodala, da sta za njih tako čistilec tal iRobot Braava jet kot robotski sesalnik iRobot Roomba nepogrešljiva. "Prihranita nam čas in živce, hiša pa je po njuni zaslugi večino časa zgledno pospravljena. In ne le, da posesata in pomijeta tla, hkrati zabavata še naše mladičke in pasje goste! Priporočamo," je še povedala Katja Vogrinec.

Medtem ko torej pomivanje tal prepustite robotskemu čistilcu tal iRobot Braava jet, lahko pridobljeni prosti čas preživite, kakor vam je najbolj ljubo – na potepih z vašimi kosmatimi štirinožci.

Glavne prednosti čistilca tal iRobot Braava jet™

Robotski čistilec tal iRobot Braava jet™ je zelo koristen za vsak dom in omogoča suho, vlažno in mokro čiščenje težko dostopnih mest v kuhinjah, kopalnicah (zlahka očisti tudi tla okoli stranišča) in drugih majhnih prostorih. Z enim polnjenjem lahko Braava s suhim ali vlažnim načinom očisti površino do 25 m2 ali opravi mokro čiščenje do 20 m2. Braava jet se napolni v samo dveh urah in gre po potrebi hitro nazaj na delo. Ker je ta čistilec tal izjemno tih, lahko medtem umirjeno pijete kavo, berete knjigo ali zadremate. Ker je robot, tla vsakič očisti enako temeljito, tudi pod pohištvom, ob pohištvu, ob stenah in priključkih.

Kako deluje iRobot Braava jet™?

iRobot Braava jet™ je nov inovativen robot iz družine pomivalcev za mokro, vlažno ali suho brisanje vaših tal v kuhinji, kopalnici ali drugih manjših prostorih. Za svoje delovanje uporablja čistilne blazinice in vam pomaga izpolniti vaše potrebe in željo po čistih tleh. Sistem natančnega pršenja zrahlja umazanijo in madeže, vibracijska čistilna glava pa jih nežno zdrgne. Naprava je povsem preprosta za uporabo, torej tudi za tiste, ki se na sodobno tehnologijo slabše spoznajo.

Suho, vlažno in mokro čiščenje

Braava jet™ omogoča tri načine čiščenja: suho, vlažno in mokro. Pri suhem načinu Braava odstrani prah, dlake živali, drobtinice, lase z vseh vrst talnih površin; ne more pa opraviti čiščenja trdovratnih madežev, ki se prilepijo na tla. Nesnaga se zbira na krpi iz mikrovlaken, ki jo po koncu samo stresete ali operete. V mokrem načinu čiščenja Braava s pomočjo posebnih gibov (gor, dol, levo, desno) in vlažne krpe zbira umazanijo in polira tla. Vlažno čiščenje je podobno mokremu, le da robot pri čiščenju prši manjšo količino vode. Ta način je primeren pri bolj gladkih ploščicah, na katerih je lahko vode hitro preveč.

Okvirna cena: 249,90 evra

Več informacij: TUKAJ

Članki iz rubrike