phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

horoskop Svet24.si

Horoskop za četrtek, 27. februarja

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

duhovnik, katoliška cerkev Svet24.si

Spolne zlorabe v slovenski cerkvi: za molk ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

anezi Njena.si

Anezin intimni video v javnost pred koncem šova

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 19.03.2019 10:25:47

Športna loterija je prva loterija s ponudbo športnih napovedi Colossus

Športna loterija je v svojem bogatem naboru iger pozdravila napovedi Colossus in tako igralcem ponudila vplačila v napovedne igre z visokimi garantiranimi dobitki do 5.000.000 evrov.

V sodelovanju z uglednim angleškim prirediteljem Colossus Bets je igralcem zagotovila široko ponudbo športnih panog in vrst napovedi, Športna loterija pa bo vplačila napovedi Colossus sprejemala tako na spletu kot na prodajnih mestih. Registrirani igralci bodo imeli dostop tudi do predčasnega izplačila.

Predsednik uprave Športne loterije, dr. Edvard Kolar: »Naše partnerstvo s Colossusom sledi zavezi, da bomo slovenskim igralcem zagotovili najboljšo, obenem pa tudi odgovorno, zabavo v svetu športnih stav. Skupaj smo našli način, kako našim igralcem omogočiti dostop do milijonskih dobitkov, ki so vseeno ostali povezani z razburljivim dogajanjem na športnih zelenicah.«

Direktor Colossus Bets, David O'Reilly: »Veseli smo, da lahko v naši mreži partnerjev pozdravimo Športno loterijo kot prvo izmed loterij, ki je v svojo ponudbo vključila napovedi Colossus. Verjamemo, da bo Colossus zapolnil vrzel med klasično loterijo in športnimi stavami in tako privabil širše občinstvo. Naše partnerstvo s Športno loterijo zaznamuje začetek novega obdobja za Colossus na tem področju.«


O Športni loteriji
Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. Poleg tega, da se potrošnikom zagotavlja varna in uravnotežena ponudba iger na srečo, pomeni ta dejavnost edinstven vir sredstev za športne, invalidske in humanitarne organizacije. O kakovosti poslovanja Športne loterije priča tudi dodelitev certifikatov odgovornega prirejanja iger na srečo pri World Lottery Association (WLA) in European State Lottery and Toto Association (EL).

O Colossus Bets
Colossus Bets je večkrat nagrajen ponudnik stavnih napovedi, ki je v preteklosti uspešno uveljavil cash out – predčasno izplačilo in si na podlagi njegove uporabne vrednosti zagotovil serijo patentov v različnih igrah. Portfelj podjetja vključuje napovedi Colossus, največje športne jackpote na svetu; freeplay, inovativno tržno platformo za brezplačne stave in Colossus Syndicates kot možnost vzajemnega vplačila osrednjih napovedi.

Od leta 2013 je Colossus razdelil več kot 100 milijonov funtov dobitkov. Sodeluje z več kot 50 partnerji, med katerimi so tudi Betfair, Mr Green, Betway Africa.

Članki iz rubrike