002mv Odkrito.si

Sebastian Cavazza pred velikim izzivom

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 20. aprila

čiščenje uvodna Petisvet.si

Vsako nebesno znamenje čisti drugače!

jordan peterson slavoj zizek pl Svet24.si

VIDEO: Tako sta Peterson in Žižek razpravljala o...

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

005mv Njena.si

Lara Komar ima doma tako čednega moža!

eva poklič Njena.si

Eva pretkano vrnila udarec Tomažu!

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 18.03.2019 15:04:42

Telekom RAZVAJA: Za navijače Dragića in Dončića, ki odhajajo v ZDA, ZELO UGODEN ZAKUP!

Telekom Slovenije
Bobo
V košarkarski ligi NBA bo v četrtek, 28. marca, potekala med slovenskimi košarkarskimi navdušenci težko pričakovana tekma ekip Miami HEAT, za katero igra Goran Dragić, in Dallas MAVERICKS, v kateri v svoji prvi sezoni v ligi NBA blesti Luka Dončić. Številni slovenski navijači si bodo tekmo v Miamiju ogledali v živo, za svoje naročnike mobilnih storitev, ki odhajajo v ZDA, pa je Telekom Slovenije pripravil posebno ponudbo za čas njihovega gostovanja.

Telekom Slovenije je za navijače pripravil ugoden zakup, ki v ZDA prinaša:
- 7 GB mobilnega prenosa podatkov,
- 7 dni v omrežju T-Mobile USA,
- za 7 evrov.

Navijači si lahko zakup vključijo tako, da pošljejo SMS s ključno besedo 777 na številko 1918.Zakaj je vse v znamenju sedmice? Ker Goran Dragič nosi dres s številko 7, Luka Dončić pa dres s številko 77.

V Telekomu Slovenije svetujejo, naj navijači zakup opravijo ob odhodu na pot, ponudba pa sicer v omrežju operaterja T-Mobil USA velja v vseh ameriških zveznih državah. Ponudba velja od 15. 3. do 5. 4. Zakup je omogočen tudi poslovnim uporabnikom in uporabnikom ločenega računa. Več o ponudbi »Zakup ZDA 7 dni« na https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/telefonija/storitve/zda-7-dni .

Od 15. marca do 5. aprila poteka tudi nagradna igra »777«, v kateri sta glavni nagradi klubska dresa Gorana Dragića in Luke Dončića. Nagradna igra poteka na družbenih omrežjih Facebook in Twitter ter na spletni strani Telekoma Slovenije ( https://www.telekom.si/info-in-obvestila/nagradne-igre/nagradna-igra-777 ).

Članki iz rubrike