Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 26.02.2019 11:58:15

HAJDI KOROŠEC se je vrnila s pesmijo KUŽA KORGI za film KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM

Hajdi Korošec s sinovoma
Ana Ravnak
V Sloveniji ne obstaja veliko ljudi, ki ne bi poznali Hajdi.

Njena prva pesmica, ko je imela le 13 let, Naš kuža, je zaznamovala našo mladost. Za svoj prvi album je prejela diamantno ploščo za prodanih 60.000 kaset. Hajdi Korošec Jazbinšek, mamica in uspešna poslovna ženska, se je vrnila v glasbene vode z novo pesmico o kužku, o kužku korgiju. Inspiracija za pesmico je prav animirana pustolovščina KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM, ki na velika platna prihaja predpremierno 28. februarja. Hajdi je avtorica besedila in glasbe in strinjamo se, da je ustvarila čudovito pesmico, ki si jo bodo še mnogo časa prepevali tako otroci kot odrasli, vsebuje pa tudi zelo poučno besedilo.

O filmu


Odkar je prišel v Buckinghamsko palačo, korgi Rex živi razkošno in popolno življenje. Kot kuža vrhunskega rodovnika in karakterja, v srcu kraljice Elizabete hitro nadomesti njegove tri pasje kolege, njegovo obnašanje, razvajenost in aroganca pa znajo marsikomu stopiti na živce. Ko na večerji z ameriškim predsednikom povzroči diplomatski incident, osramočeni Rex postane potepuški kuža na ulicah Londona. Kako lahko popravi stvari? Kako se lahko odkupi za svoja dejanja? Animirana pustolovščina, ki bo vsem pokazala, da je ljubezen vedno pravilni odgovor in da bo le ta Rexu pomagala preseči samega sebe in vse težave, v katerih se je znašel.

Ko se spomnimo bikca Ferdinanda, se spomnimo na animirani film s sporočilom, ki je ogrelo srca Slovenije in navdušilo različne generacije, tako otroke kot odrasle. Korgi Rex bo tisti primer animiranega junaka, s katerim se bomo ponovno lahko poistovetili vsi, širil pa bo sporočilo, ki je ne samo zabavno in lepo, ampak tudi poučno in takšno, ki bi se moralno dotakniti vseh. Seveda nas bo animirana pustolovščina kraljevskega korgija tudi nadvse zabavala, v njej se v animirani podobi pojavi tudi ameriški predsednik Donald Trump z ženo Melanio.

Značke: hajdi, film, glasba, korgi

Članki iz rubrike