Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 26.02.2019 08:34:13

Vrhunska glasbena imena na največjem glasbenem odru v Sloveniji!

José Carreras bo nastopil ob spremljavi Simfoničnega orkestra RTV Slovenija
Arhiv Simfoničnega orkestra RTV Slovenija
Še zadnjič v Sloveniji: José Carreras s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija, posebnim gostom Janom Plestenjakom in sopranistko Martino Zadro, Stožice, 10. marec 2019.

Ljubljanska Arena Stožice bo 10. marca 2019, postala prizorišče velike zgodbe o slovesu vrhunskega in svetovno znanega tenorista Joséja Carrerasa, ki bo na največjem odru v Sloveniji v spremljavi več kot 50-članskega Simfoničnega orkestra RTV Slovenija, nastopil še zadnjič v svoji karieri.

Tenorist, ki ga večina Slovencev pozna po tem, da je bil del zasedbe Treh tenorjev, v kateri je s Plácidom Domingom in Lucianom Pavarottijem navduševal koncertne hale in občinstva po vsem svetu, pa ne bo nastopil sam, temveč v družbi še dveh vrhunskih slovenskih glasbenikov.

Najuspešnejši  in najpopularnejši slovenski glasbenik in vrhunska slovensko-hrvaška sopranistka ter prvakinja in nosilka repertoarja SNG Opera in balet Ljubljana 

Posebno čast in osebno povabilo vrhunskega tenorista je prejel najuspešnejši in najpopularnejši slovenski glasbenik, Jan Plestenjak''Povabljen sem s strani velikega Joséja Carerrasa, da se mu pridružim na odru njegovega koncerta v Stožicah, kot njegov gost,'' je pred kratkim sporočil Jan, ki je v preteklosti že navdušil s sodelovanjem s simfoniki in izbrano vrhunsko ekipo.

Stati na odru s svetovno priznanim tenoristom, ki slovi po tem, da občinstvu pričara najlepše romantične performanse in katerega tenorski vokal velja za enega izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov, je Plestenjaku tako v veliko čast. ''Večje časti in priznanja si kot pevec in avtor nisem mogel predstavljati,'' je še poudaril Plestenjak, ki je povabilo eminentnega glasbenika sprejel z velikim spoštovanjem.

001mv
Oktobra je slovenski glasbenik razprodal in do zadnjega kotička napolnil ljubljanske Stožice.
M24

Poleg Plestenjaka bo ob Carrerasu kot gostja nastopila tudi vrhunska slovensko-hrvaška sopranistka in operna umetnica, ki uživa mednarodno slavo, Martina Zadro. Slednja je v preteklosti sodelovala s prestižnimi in uglednimi orkestri, dirigenti in opernimi pevci, med katerimi je bil tudi José Carreras''On je velika legenda in priložnost, da ga še zadnjič slišimo v živo, je veliko doživetje, ki se ga bodo obiskovalci spominjali še dolgo, dolgo časa,'' je poudarila Zadrova.

martina zadro 6 Martina with Jose Carreras at concert in Graz 2016
Martina Zadro in Jose Carreras na koncertu v Gradcu.
Osebni arhiv Martine Zadro

Obeta se prelep večer in doživetje, kot ga še ni bilo, saj bo glasbenik svetovnega formata vzel slovo od Slovencev v velikem slogu.

Vstopnice so na voljo že za 39 €, svojo pa si lahko zagotovite na lastnih prodajnih mestih Eventim, spletni strani www.eventim.si, bencinskih servisih Petrol in spletni strani www.petrol-ticket.si

JoseCarreras-FBEvent-500x262_krog

Članki iz rubrike