Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 21.02.2019 19:32:01

Ob NOSEČI zaročenki FLIRTAL z drugo, jo povabil na 'TROJČKA', danes pa je ZVEZDNIK UNITEDA storil TO! (foto)

Profimedia
Življenje enega nogometašev Manchester Uniteda je bilo še posebej v zadnjih mesecih zelo pestro.

Tega si je nogometaš rdečih vragov 'popestril' sam, zdaj pa se je Anthony Martial zaradi skorajšnjega varanja javno opravičil vsem, ki jih je prizadel.

Nekaj mesecev je namreč trajal njegov "skok čez plot". Na začetku poletja, nekaj tednov pred svetovnim prvenstvom v nogometu, je namreč v Parizu spoznal vsestransko lepotico, zvezdnico resničnostnih šovov, manekenko itd. Maliko Semichi. Američanka je pred kratkim za Sun razkrila vse podrobnosti njunega druženja, ki v bistvu to sploh ni bilo. Spoznala sta se sicer v nočnem klubu v Parizu, si izmenjala telefonske številke, nato pa stike obdržala zgolj prek telefona oziroma sms-jev. "Sčasoma so pogovori postali vedno bolj osebni. Želel je vedeti vse o meni. Vedela sem, da ima dekle in da skupaj pričakujeta otroka," je dejala Malika, ki je med drugim razkrila, da jo je nogometaš vabil tudi na seks v troje.

Vse to pa naj bi bilo zdaj že za Anthonyjtm Martialom, saj se je ta včeraj na najbolj možen javen način opravičil vsem, ki jih je prizadel s svojim dejanjem. Na instagramu je objavil zapis, v kateri se je v prvi vrsti opravičil svojemu dekletu Melanie Da Cruz, s čimer je tudi priznal, da je, medtem ko je bila ona osem mesecev noseča, drugi pošiljal sporočila.

"Rad bi se opravičil mojim sorodnikom, moji lepi družini, še posebej pa moji zaročenki, za vse tegobe, ki sem jih jim prizadel v zadnjih mesecih. Naredil sem nekaj napak, obljubim, da se to ne bo več ponovilo," je zapisal Francoz na instagramu, kjer je objavil tudi skupno fotografijo s svojo zdaj že zaročenko.

Galerija

Članki iz rubrike