900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 11.12.2018 10:20:23

Addiko banka na dosegu roke

3. decembra je v nakupovalnem centru Supernova v Ljubljani pričela delovati mobilna Addiko Express poslovalnica v obliki »kioska«, kjer stranke lahko sklepajo različne bančne posle, vključno s hitro sklenitvijo in izplačilom gotovinskih kreditov za praznične nakupe.

Addiko banka še naprej na inovativen način strankam približuje svoje hitre in enostavne storitve. Preverjeno uspešen koncept Addiko Express poslovalnice, kjer stranke lahko izbrane bančne posle opravljajo povsem same, so dodatno nadgradili in prilagodili za uporabo na lokacijah, kamor zahaja večje število ljudi in kjer opravljajo dnevno rutino glede nakupov in ostalih opravkov. Nastala je manjša, mobilna Addiko Express poslovalnica, ki v celoti izpolnjuje kriterije glede zagotavljanja učinkovitih rešitev za stranke - tam, kjer je potreba največja in kjer se dejansko spontano odvijajo nakupi.

Addiko Express poslovalnica je še vedno edinstven koncept v Sloveniji, ki ponuja sodobno, povsem digitalno uporabniško izkušnjo strankam, ki lahko povsem samostojno opravijo izbrane bančne storitve. Express koncept v celoti sledi strateški usmeritvi banke, ki se osredotoča na pomembne finančne storitve in pri komunikaciji s strankami uporablja jezik, ki ga razumejo. Tudi mobilna Addiko Express poslovalnica ponuja vse, kar ponujajo večje, z njo pa bo banka preizkusila odziv strank na frekventnih lokacijah.

Addiko Bank kiosk Supernova_4

Stranke do uresničitve nakupa in s tem pogosto tudi izpolnitve želja loči samo nekaj trenutkov, kolikor traja postopek odobritve in izplačila kredita. S kratkim obiskom Addiko Express poslovalnice lahko sklenejo gotovinski kredit do 35 tisoč evrov, z dobo odplačevanja do 10 let ter brez zavarovanja s hipoteko. Od navdiha do nakupa v nekaj minutah!

Saša Lenič, managerka centra, pojasnjuje: "Addiko banka s poslovnim modelom, ki temelji na hitrih in enostavnih rešitvah za stranke, predstavlja koristno dopolnitev v ponudbi nakupovalnega centra Supernova in smiselno zaokrožuje obstoječo ponudbo s finančnimi storitvami. Naše stranke bodo lahko odslej financiranje večjih nakupov uredile, brez da bi zapustile nakupovalni center - s kratkim postankom v Express poslovalnici. Nedvomno to za vse obiskovalce Supernove pomeni veliko dodano vrednost."

Značke: addiko, banka

Članki iz rubrike