Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Odločitve tega tedna bodo ...

angel-3026517_1920 (2) Petisvet.si

25. teden so Angeli poimenovali kot teden pozdrava...

toča, legen Svet24.si

VIDEO in FOTO: Najprej klestilo na severu države,...

oblaki, neurje Svet24.si

Konec vročinskega vala, napovedi se ponekod že ...

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

pr
pr
0 30.10.2018 10:04:53

Na Volkswagen 23. Ljubljanskem maratonu je 23 odstotkov tekačev zaupalo adidasovi obutvi

Letošnjega maratona se je udeležilo več kot 80 tekačev gibanja adidas Runners Zagreb.
psno
Letošnji Volkswagen 23. Ljubljanski maraton je v nedeljo, 28. oktobra, združil 20.587 tekačev iz celega sveta, ki so z zanosom in v želji po preseganju osebnih ciljev premagovali 10-, 21- ali 42-kilometrsko razdaljo.

 Med tekači jih je kar 23 odstotkov teklo v čevljih proizvajalca adidas, ki je že od leta 2014 diamantni sponzor največjega tekaškega dogodka pri nas.


Ljubljanskega maratona so se udeležili tudi tekači adidas Runners iz Zagreba, del mednarodnega tekaškega gibanja adidas Runners, ki povezuje tekaške navdušence iz 50 držav po svetu. adidas Runners vodijo izkušeni trenerji, ki člane usmerjajo pri treningih, prehrani, opremi in načrtovanju počitka ter jih motivirajo k preseganju športnih rezultatov.

Kapetan tekačev adidas Runners Zagreb Frane Boban, ki se je udeležil teka na 21 km, je po prihodu na cilj povedal: "Druga udeležba adidas Runnersov na Ljubljanskem maratonu je bila čisti uspeh in nepozabna izkušnja. Več kot 80 tekačev je na različnih razdaljah premagovalo svoje osebne rekorda ter uživalo v odlični atmosferi in organizaciji. Nasmeha na obrazu in zabave, ki je trajala cel vikend, nista ustavila niti neugodna vremenska napoved ter močan dež. Na Ljubljanski maraton se bomo zagotovo še vrnili – in to s še boljšimi rezultati".

Galerija
Značke: maraton, adidas

Članki iz rubrike