002mv Odkrito.si

Sebastian Cavazza pred velikim izzivom

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 20. aprila

čiščenje uvodna Petisvet.si

Vsako nebesno znamenje čisti drugače!

jordan peterson slavoj zizek pl Svet24.si

VIDEO: Tako sta Peterson in Žižek razpravljala o...

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

005mv Njena.si

Lara Komar ima doma tako čednega moža!

eva poklič Njena.si

Eva pretkano vrnila udarec Tomažu!

pr
pr
0 30.10.2018 10:04:53

Na Volkswagen 23. Ljubljanskem maratonu je 23 odstotkov tekačev zaupalo adidasovi obutvi

Letošnjega maratona se je udeležilo več kot 80 tekačev gibanja adidas Runners Zagreb.
psno
Letošnji Volkswagen 23. Ljubljanski maraton je v nedeljo, 28. oktobra, združil 20.587 tekačev iz celega sveta, ki so z zanosom in v želji po preseganju osebnih ciljev premagovali 10-, 21- ali 42-kilometrsko razdaljo.

 Med tekači jih je kar 23 odstotkov teklo v čevljih proizvajalca adidas, ki je že od leta 2014 diamantni sponzor največjega tekaškega dogodka pri nas.


Ljubljanskega maratona so se udeležili tudi tekači adidas Runners iz Zagreba, del mednarodnega tekaškega gibanja adidas Runners, ki povezuje tekaške navdušence iz 50 držav po svetu. adidas Runners vodijo izkušeni trenerji, ki člane usmerjajo pri treningih, prehrani, opremi in načrtovanju počitka ter jih motivirajo k preseganju športnih rezultatov.

Kapetan tekačev adidas Runners Zagreb Frane Boban, ki se je udeležil teka na 21 km, je po prihodu na cilj povedal: "Druga udeležba adidas Runnersov na Ljubljanskem maratonu je bila čisti uspeh in nepozabna izkušnja. Več kot 80 tekačev je na različnih razdaljah premagovalo svoje osebne rekorda ter uživalo v odlični atmosferi in organizaciji. Nasmeha na obrazu in zabave, ki je trajala cel vikend, nista ustavila niti neugodna vremenska napoved ter močan dež. Na Ljubljanski maraton se bomo zagotovo še vrnili – in to s še boljšimi rezultati".

Galerija
Značke: maraton, adidas

Članki iz rubrike