katja jevsek Odkrito.si

Presenečena vremenarka na Pop TV! Tekle so solze ...

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za četrtek, 25. aprila

Regresija Petisvet.si

S strtim srcem opazovala njegov odhod

Državni svetniki Svet24.si

Zdravstvo razpada, najpomembnejše vprašanje pa ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je po govoricah o ločitvi le ...

tina in miha poljub Njena.si

Strasten poljub ni bil del koreografije

eva in tomaž objem Njena.si

Ljubezen po domače: Bo zgodba z Evo vse šokirala?

ou
ou
0 23.10.2018 11:18:04

Addiko banka na "Rdečo sredo" podarja strankam kultna Pony kolesa

Addiko rdeča sreda - odpeljite Pony kolo
Stranke, ki bodo v sredo, 24. oktobra, obiskale poslovalnice banke in sklenile kredit, se bodo potegovale za enega od 24 Pony koles.

V Addiko banki nadaljujejo z dnevi posebnih ugodnosti za stranke. Letos že druga rdeče obarvana sreda prinaša možnost, da se stranke po končani akciji z malo sreče lahko odpeljejo domov z atraktivnimi Pony kolesi. Kar 24 jih bodo izžrebali med tistimi, ki bodo ta dan obiskali eno od poslovalnic po Sloveniji do 18. ure in v okviru dnevne akcije sklenili financiranje na hiter in enostaven način brez nepotrebnih zapletov.

Splošno znane prodajne akcije, ki ponujajo ugodnejše pogoje ali posebno ponudbo na določen dan, so v Addiko banki pripeljali tudi v svet financ in, blagovni znamki primerno, imenovali „Rdeča sreda“. To je dan, ko stranke v banki dobijo več oziroma so za obisk poslovalnic in sklepanje poslov dodatno nagrajene. Odličen odziv strank na prvo izvedbo tovrstne prodajne akcije poleti jih navdaja z optimizmom in potrjuje pravilnost poslovne odločitve, s katero želijo med drugim preveriti sposobnosti obdelovanja večjega števila zahtevkov in zmožnost izpolnjevanja zavez, ki jih dajejo svojim strankam glede odobritve in izplačila kredita v vnaprej določenem časovnem roku.

Addiko banka je na slovenskem trgu specialist za potrošniške kredite za stranke vseh bank. Z neposrednim bančništvom, ki so ga predstavili z uvedbo nove blagovne znamke pred dobrimi dvema letoma, ostajajo zvesti hitrim in preprostim rešitvam, ki jih komunicirajo na strankam razumljiv način.

Značke: pony, addiko

Članki iz rubrike