jonas Odkrito.si

Jonas Žnidaršič in Inti Šraj nov par?

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

FOTO: To je na valentinovo dobila Melania, ampak ...

smrt prehod Petisvet.si

Znanstveniki dokazujejo življenje po smrti!

sedmerčki Svet24.si

Ne trojčki, ne peterčki, 25-letnica je ...

avto_tehnični pregled Svet24.si

Avto pripeljala na tehničnega in ostala brez ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Tako svojo nosečo ženo razvaja Isaac Palma

ou
ou
0 23.10.2018 11:18:04

Addiko banka na "Rdečo sredo" podarja strankam kultna Pony kolesa

Addiko rdeča sreda - odpeljite Pony kolo
Stranke, ki bodo v sredo, 24. oktobra, obiskale poslovalnice banke in sklenile kredit, se bodo potegovale za enega od 24 Pony koles.

V Addiko banki nadaljujejo z dnevi posebnih ugodnosti za stranke. Letos že druga rdeče obarvana sreda prinaša možnost, da se stranke po končani akciji z malo sreče lahko odpeljejo domov z atraktivnimi Pony kolesi. Kar 24 jih bodo izžrebali med tistimi, ki bodo ta dan obiskali eno od poslovalnic po Sloveniji do 18. ure in v okviru dnevne akcije sklenili financiranje na hiter in enostaven način brez nepotrebnih zapletov.

Splošno znane prodajne akcije, ki ponujajo ugodnejše pogoje ali posebno ponudbo na določen dan, so v Addiko banki pripeljali tudi v svet financ in, blagovni znamki primerno, imenovali „Rdeča sreda“. To je dan, ko stranke v banki dobijo več oziroma so za obisk poslovalnic in sklepanje poslov dodatno nagrajene. Odličen odziv strank na prvo izvedbo tovrstne prodajne akcije poleti jih navdaja z optimizmom in potrjuje pravilnost poslovne odločitve, s katero želijo med drugim preveriti sposobnosti obdelovanja večjega števila zahtevkov in zmožnost izpolnjevanja zavez, ki jih dajejo svojim strankam glede odobritve in izplačila kredita v vnaprej določenem časovnem roku.

Addiko banka je na slovenskem trgu specialist za potrošniške kredite za stranke vseh bank. Z neposrednim bančništvom, ki so ga predstavili z uvedbo nove blagovne znamke pred dobrimi dvema letoma, ostajajo zvesti hitrim in preprostim rešitvam, ki jih komunicirajo na strankam razumljiv način.

Značke: pony, addiko

Članki iz rubrike