stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ou
ou
0 27.08.2018 10:27:37

Nov animiran film: Skrivno življenje mačk nam bo razkril vse skrivnosti živalic

Skrivno življenje mačk
psns
Zagotovo ste se že velikokrat vprašali, kaj se podi po glavah vašim malo samosvojim hišnim ljubljenčkom – mačkam. Prihaja nov sinhroniziran animiran film, ki bo razkril prav vse njihove skrivnosti, hkrati pa nas bo naučil, da sta vztrajanje in trdna volja tista, ki sta najbolj pomembna, če želiš slediti svojim sanjam.

Maček po imenu Dekca živi s sinom Puhkom v stanovanju njune prijazne lastnice. Nič jima ne manjka, imata lepo in mirno mačje življenje. Oče je popolnoma zadovoljen, saj je sit in mu je zelo udobno na njegovi mehki blazini. A vedoželjnega sina močno daje radovednost, kaj se skriva na drugi strani okna. Ko oče sinu pove za skrivnostno deželo Breskvopolis, kot naj bi se imenovala mačja nebesa, je sin še bolj odločen, da gre na pot v to čudovito skrivno mačjo deželo, ker verjame, da je tam njegova mama. Izdela krila in poleti skozi okno v veliki svet. Oče in njun sostanovalec, papagaj Mek se odpravita na pot za njim v širni svet. Na poti srečajo tudi druge živali, zaidejo v marsikatero nevarnost in predvsem odkrijejo mnoge skrivnosti tako preteklosti, kot tudi sedanjosti.


Sinhronizacijo animiranega filma Skrivno življenje mačk so tudi tokrat odlično opravili v Studiu Ritem, pod režijo Helene Berden, glasove pa so posodili: Marjan Bunič (Dekca), Lija Pečnikar (Puhek), Vanja Kretič (Mek), Kristijan Ostanek (Potepuh), Žiga Bunič (Bigi), Uroš Buh (maček muzikant), Srđan Milovanović (Gibon), Luka Markus Štajer (antilopa), Tadeja Lukanc (lastnica mačk), Ana Trnavčević (koza), Štefan Kušar (šef), Žiga Golob (poslovodja), Igor Petan (dekličin oče).

Vse skrivnosti najbolj popularnih hišnih ljubljenčkov bodo razkrite v sinhroniziranem animiranem filmu Skrivno življenje mačk, v kinu od 30. avgusta, v distribuciji 2i Filma.

Značke: film, kino

Članki iz rubrike