renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

ou
ou
0 27.08.2018 10:27:37

Nov animiran film: Skrivno življenje mačk nam bo razkril vse skrivnosti živalic

Skrivno življenje mačk
psns
Zagotovo ste se že velikokrat vprašali, kaj se podi po glavah vašim malo samosvojim hišnim ljubljenčkom – mačkam. Prihaja nov sinhroniziran animiran film, ki bo razkril prav vse njihove skrivnosti, hkrati pa nas bo naučil, da sta vztrajanje in trdna volja tista, ki sta najbolj pomembna, če želiš slediti svojim sanjam.

Maček po imenu Dekca živi s sinom Puhkom v stanovanju njune prijazne lastnice. Nič jima ne manjka, imata lepo in mirno mačje življenje. Oče je popolnoma zadovoljen, saj je sit in mu je zelo udobno na njegovi mehki blazini. A vedoželjnega sina močno daje radovednost, kaj se skriva na drugi strani okna. Ko oče sinu pove za skrivnostno deželo Breskvopolis, kot naj bi se imenovala mačja nebesa, je sin še bolj odločen, da gre na pot v to čudovito skrivno mačjo deželo, ker verjame, da je tam njegova mama. Izdela krila in poleti skozi okno v veliki svet. Oče in njun sostanovalec, papagaj Mek se odpravita na pot za njim v širni svet. Na poti srečajo tudi druge živali, zaidejo v marsikatero nevarnost in predvsem odkrijejo mnoge skrivnosti tako preteklosti, kot tudi sedanjosti.

Sinhronizacijo animiranega filma Skrivno življenje mačk so tudi tokrat odlično opravili v Studiu Ritem, pod režijo Helene Berden, glasove pa so posodili: Marjan Bunič (Dekca), Lija Pečnikar (Puhek), Vanja Kretič (Mek), Kristijan Ostanek (Potepuh), Žiga Bunič (Bigi), Uroš Buh (maček muzikant), Srđan Milovanović (Gibon), Luka Markus Štajer (antilopa), Tadeja Lukanc (lastnica mačk), Ana Trnavčević (koza), Štefan Kušar (šef), Žiga Golob (poslovodja), Igor Petan (dekličin oče).

Vse skrivnosti najbolj popularnih hišnih ljubljenčkov bodo razkrite v sinhroniziranem animiranem filmu Skrivno življenje mačk, v kinu od 30. avgusta, v distribuciji 2i Filma.

Značke: film, kino

Članki iz rubrike