cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Madeleine McCann Svet24.si

Primer izginule Maddie: ne ena, dve!

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

lokalne volitve 2018, volilna skrinjica Svet24.si

Slavili neodvisni kandidati, poraženke znova ...

masa del mar Svet24.si

VIDEO: Orjaški val pljusknil do tretjega ...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Luka Dončić, Anamaria Goltes Njena.si

Anamaria se je odzvala na govorice o koncu ...

ou
ou
0 27.08.2018 10:27:37

Nov animiran film: Skrivno življenje mačk nam bo razkril vse skrivnosti živalic

Skrivno življenje mačk
psns
Zagotovo ste se že velikokrat vprašali, kaj se podi po glavah vašim malo samosvojim hišnim ljubljenčkom – mačkam. Prihaja nov sinhroniziran animiran film, ki bo razkril prav vse njihove skrivnosti, hkrati pa nas bo naučil, da sta vztrajanje in trdna volja tista, ki sta najbolj pomembna, če želiš slediti svojim sanjam.

Maček po imenu Dekca živi s sinom Puhkom v stanovanju njune prijazne lastnice. Nič jima ne manjka, imata lepo in mirno mačje življenje. Oče je popolnoma zadovoljen, saj je sit in mu je zelo udobno na njegovi mehki blazini. A vedoželjnega sina močno daje radovednost, kaj se skriva na drugi strani okna. Ko oče sinu pove za skrivnostno deželo Breskvopolis, kot naj bi se imenovala mačja nebesa, je sin še bolj odločen, da gre na pot v to čudovito skrivno mačjo deželo, ker verjame, da je tam njegova mama. Izdela krila in poleti skozi okno v veliki svet. Oče in njun sostanovalec, papagaj Mek se odpravita na pot za njim v širni svet. Na poti srečajo tudi druge živali, zaidejo v marsikatero nevarnost in predvsem odkrijejo mnoge skrivnosti tako preteklosti, kot tudi sedanjosti.

Sinhronizacijo animiranega filma Skrivno življenje mačk so tudi tokrat odlično opravili v Studiu Ritem, pod režijo Helene Berden, glasove pa so posodili: Marjan Bunič (Dekca), Lija Pečnikar (Puhek), Vanja Kretič (Mek), Kristijan Ostanek (Potepuh), Žiga Bunič (Bigi), Uroš Buh (maček muzikant), Srđan Milovanović (Gibon), Luka Markus Štajer (antilopa), Tadeja Lukanc (lastnica mačk), Ana Trnavčević (koza), Štefan Kušar (šef), Žiga Golob (poslovodja), Igor Petan (dekličin oče).

Vse skrivnosti najbolj popularnih hišnih ljubljenčkov bodo razkrite v sinhroniziranem animiranem filmu Skrivno življenje mačk, v kinu od 30. avgusta, v distribuciji 2i Filma.

Značke: film, kino

Članki iz rubrike