Foto Žiga Culiberg RTV SLO (40 of 3) Odkrito.si

Kdo tolaži Maria Galuniča?

bitcoin, kazniva dejanja, kriminal Svet24.si

Za naložbe v bitcoin so ukradli premierjevo ime

karma Petisvet

Izgubljamo bitko z duhovi, a sploh ne vemo!

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Trenutek smrti 1 Svet24.si

Kaj v resnici doživimo v trenutku svoje smrti?

emi bar Njena.si

Drama v Baru, nekdo krade denar, Emi se razjezil ...

nadiya bychkova Njena.si

Nadiya Bychkova pripeljana do limita

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 27.08.2018 08:45:02

Kakšne oblike je sreča?

Preizkusi svojo srečo
iStock
Morda ste tudi vi med tistimi, ki srečo iščejo v obliki štiriperesnih deteljic, konjskih podkev ali debelega krompirja ...

Morda v fontane mečete kovance ali pa za srečo lovite nič hudega sluteče pikapolonice. Tudi če ne priznate, ste zagotovo kdaj odpihnili trepalnico in mrzlično iskali gumb, za katerega ste se prijeli, ko ste videli dimnikarja. Pa ste vedeli, da je danes takšno iskanje sreče povsem zaman?

Stare oblike sreče so pozabljene

Tehnološki napredek v svetu je vplival tudi na srečo in na njeno obliko. Sedaj so talismani in drugi naravni pojavi, ki smo jim pripisovali čarobne učinke ter prinašanje sreče, pozabljeni. Sreča je svojo obliko spremenila v skladu z našimi novimi navadami, ki so močno spremenile tudi naš življenjski slog. In pravilno je, da se temu prilagajamo.

PR-2 HiRes
Kakšne oblike je sreča
iStock

Sreča ima novo obliko

Tako je. Sreča je spremenila svojo obliko v priročno in prenosno napravo, ki jo imate zagotovo vedno pri sebi – vaš telefon! Sreča se po novem skriva v mobilni aplikaciji Loterije Slovenije, preko katere lahko svojo srečo preizkušate v vseh igrah Loterije Slovenije in tako osvajate milijone, kjerkoli že ste. Pozabite na iskanje amuletov za srečo in raje pripravite, shranite in vplačajte listek kar preko vašega telefona. Skenirajte listke in preverite dobitek, spremljajte aktualne rezultate in poiščite najbližjo poslovalnico – vse to in še več v novi aplikaciji Loterije Slovenije. Jo že imate?

Članki iz rubrike