rosvita02 Odkrito.si

Priznanje: Rosvita Pesek spregovorila o prepirih z...

Ana_Bar_091 Svet24.si

Jasna Kuljaj povedala, kakšna bo njena prihodnost

marjan ogorevc Petisvet.si

Marjan Ogorevc: Človek lažje najde smisel ...

Vrtec_3 Svet24.si

Drama v vrtcu: Zalezovala je celo babice in dedke ...

camila s krono Svet24.si

Camilla bo kraljica, ker je tak zakon!

lado 7 Njena.si

Andrej Škufca razkril spol in ime otroka

Ana Dolinar Njena.si

Ana Dolinar bo spet mamica

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 27.08.2018 08:45:02

Kakšne oblike je sreča?

Preizkusi svojo srečo
iStock
Morda ste tudi vi med tistimi, ki srečo iščejo v obliki štiriperesnih deteljic, konjskih podkev ali debelega krompirja ...

Morda v fontane mečete kovance ali pa za srečo lovite nič hudega sluteče pikapolonice. Tudi če ne priznate, ste zagotovo kdaj odpihnili trepalnico in mrzlično iskali gumb, za katerega ste se prijeli, ko ste videli dimnikarja. Pa ste vedeli, da je danes takšno iskanje sreče povsem zaman?

Stare oblike sreče so pozabljene

Tehnološki napredek v svetu je vplival tudi na srečo in na njeno obliko. Sedaj so talismani in drugi naravni pojavi, ki smo jim pripisovali čarobne učinke ter prinašanje sreče, pozabljeni. Sreča je svojo obliko spremenila v skladu z našimi novimi navadami, ki so močno spremenile tudi naš življenjski slog. In pravilno je, da se temu prilagajamo.

PR-2 HiRes
Kakšne oblike je sreča
iStock

Sreča ima novo obliko

Tako je. Sreča je spremenila svojo obliko v priročno in prenosno napravo, ki jo imate zagotovo vedno pri sebi – vaš telefon! Sreča se po novem skriva v mobilni aplikaciji Loterije Slovenije, preko katere lahko svojo srečo preizkušate v vseh igrah Loterije Slovenije in tako osvajate milijone, kjerkoli že ste. Pozabite na iskanje amuletov za srečo in raje pripravite, shranite in vplačajte listek kar preko vašega telefona. Skenirajte listke in preverite dobitek, spremljajte aktualne rezultate in poiščite najbližjo poslovalnico – vse to in še več v novi aplikaciji Loterije Slovenije. Jo že imate?

Članki iz rubrike